Полезни съвети

Съвети за всеки ден и дълъг живот: Спазвайте ги и дръжте деменцията, инфаркта и язвата далеч от вас

Съвети за всеки ден и дълъг живот: Спазвайте ги и дръжте деменцията, инфаркта и язвата далеч от вас

Вечната младост не е постижима, но мечтата да сме здрави, да доживеем преклонна възраст и да се радваме на внуци и правнуци е характерна за повечето хора. Факт е, че за това влияят много фактори, като сред основните са гените и наследствеността. Много важно обаче е също така какво правим в ежедневието си, как се разтоварваме от стреса, грижите и проблемите, които ни връхлитат било на работното място, било в семейството. В това са категорични руски лекари, които формулираха няколко практични съвета. По думите им, цитирани от womenjournal.mirtesen.ru, спазването им ще ни позволи да се наслаждаваме на дълги и спокойни старини. Ето и самите правила, чието прилагане ще държи далеч заболявания като деменцията, инфаркта и язвата.Пазих тази диета 7 дни и запазих резултатите за 3 години! Ето какво трябва да направимДиетите са един от методите, които ни помагат да поддържаме формата си или да отслабнем с няколко ки…Oct 6 2017skafeto.com

1. Всеки ден правете нещо необичайно – пишете с другата ръка, слушайте песни, които не са сред любимите ви или започнете да учите абсолютно непознат чужд език.

2. Увеличете приема на червени зеленчуци и плодове. Можете да наблегнете на сладките червени чушки заради изобилието от витамин С. Отличен избор са също така червеното цвекло и прясно изцеден сок от нар.
3. Движете се всеки ден. Движението може да бъде както кросче в парка, така и приятна разходка сред природата или просто каране на колело. Лекарите са категорични, че това намалява риска от сърдечно-съдови заболявания с между 25 и 30 на сто.
4. Яжте много банани. Този вкусен плод е изключително полезен и спомага за намаляването на артериалното налягане. Съдържащият се в него калий е безценен помощник за неутрализирането на излишните количества сол, които приемаме с храната.
5. Пийте чай. Заради голямото количество антиоксиданти, той действа много благотворно на кръвоносните съдове и ги укрепва. Освен това чаят засилва имунната ни система и понижава бързо последствията от стреса.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Ваня Костова разкри чудната си диета: Стопих се и се почувствах нова само за седмица, препоръчвам я и на приятелките сиГласът на Ваня Костова е любим на не едно и две български поколения. За съжаление обществото ни е та…Sep 22 2017skafeto.com

loading…

Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
В ефира на БТВ винаги става горещо, когато на водещия на сутрешния блок Антон Хекимян…
error: Съдържанието е защитено!