бързото отслабване

Всички знаем, че бързото отслабване не се препоръчва нито от лекарите, нито от диетолозите. Истината е, че понякога дори и да не искаме, ни се налага да свалим няколко килограма за отрицателно време. Затова и днес ви представяме съвети, с които тази мисия ще бъде успешна.

Добре изваяно тяло не се постигна за дни или за седмици, а за месеци, дори години. Всеки в живота си обаче рано или късно е поставен в ситуация, в която се оказва с излишни килограми, които трябва да бъдат смъкнати екстремно бързо – защото булчинската рокля неусетно не се закопчава 2 седмици преди сватбата; костюмът ви стяга малко преди важно събитие; трябва да облечете любимата си рокля на годежа на най-добрата ви приятелка, пишат от gotvach.bg. Да, такива ситуации се случват често в живота, а точно в тях се оказвате в положение, в което от отчаяние не знаете какви са правилните стъпки. Как да отслабнете бързо?

На първо място, не се паникьосвайте! Дори за седмица може да постигнете резултати. Вярно е, че подобно сваляне на килограми не е полезно, затова в никакъв случай не бива да го практикувате често или за дълго време. Използвайте го единствено при подобни извънредни ситуации.

За да отслабнете много бързо, трябва да влезете в голям калориен дефицит и да увеличите дневния си разход на енергия. Трябва да изключите и някои храни изцяло. Опитайте се да се храните само и единствено с чисти протеини, като например пилешко месо, яйчни белтъци или печена риба, както и с нисковъглехидратни зеленчуци, за да не се лишавате от фибри, витамини и минерали.

Вашето диетично меню ще бъде доста скучно, но резултатите са гарантирани. Можете да съчетавате продуктите, за да си направите хранителни и нискокалорични ястия – можете да направите пилешка супа, използвайки само пилешко филе и малко моркови; можете да я застроите с яйчен белтък и няколко лъжици обезмаслено кисело мляко.

Можете да си приготвите дори кюфтета, стига месото да е от свинско контрафиле. Пийте много вода – режимът ви ще бъде достатъчно рестриктивен, затова не бива да допускате обезводняване, защото то е много вредно за организма.

Когато трябва да отслабнете екстремно бързо, заложете на протеинова диета, а не на нисковъглехидратна диета или нискомазнинна диета. Вярно е, че и въглехидратите, и протеините са нужни на тялото, но за 3-4 дни можете да се справите и без тях. Това е така нареченият режим на Пиер Дюкан, който е известен с брилиянтните си резултати, но и с изключителната си вреда, ако се прилага за дълго време – това означава, че в никакъв случай не бива да го спазвате повече от седмица.

Ако имате 2 седмици преди събитието, още по-добре – можете да започнете с няколко дни само на протеини и зеленчуци, а през следващите да заложите на малко количество въглехидрати – това означава не повече от 2 малки или средни плода на ден. Избягвайте обаче бананите, смокините и гроздето – можете да ядете малини, къпини, ягоди или боровинки. 300 грама от който и да е от тях се равнява на 1 плод. Това означава, че ако изберете горски плод, можете да хапвате от него до 600 грама дневно.

Протеинова диета
Бройте калориите си, за да отслабнете бързо. Това означава всичко – дори едно парченце шоколад може да ви провали. Записвайте всяка хапка. Не бива обаче да гладувате изцяло, защото рискувате да ви прилошее. Обикновено за голям калориен дефицит се смята такъв от 500 калории по-малко от обичайното ви хранене. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!С тези 5 етерични масла отслабването е като детска играИма най-различни видове етерични масла, които всеки от нас може да си купи и да използва за каквото …Oct 8 2019skafeto.comАни Цолова разкри тайната на отслабването сиПопулярната бивша водеща Ани Цолова отбеляза истински рекорд по отношение на отслабването си. Едва п…Aug 30 2019skafeto.com

loading...