https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Комбинацията от мед и канела и изключително полезна за човешкия организъм. С тази смес можете да си помогнете при не едно и две заболявания. Например артрит. Сложете в хладка вода супена лъжица мед и чаена лъжица канела и разбъркайте добре„ След това с течността масажирайте проблемните части на тялото.

Ефектът се усеща почти мигновено – ще изпитате облекчение до една-две минути. При проучване на Университета в Копенхаген на 200 души в рамките на една седмица са били давани чаена лъжичка мед и половин чаена лъжичка канела преди закуска. 73 от тях са се освободили от болките. Месец след експеримента всички пациенти, които не са могли да ходят или да се движат започнали да излизат без проблем.Събуждайте се по-леки! Напитка с канела и лимон гори по 500 грама от излишното ви тегло всяка вечерБаба Марта ни погоди редовния си номер и тази година. Но въпреки падналия сняг отпреди дни и днешния…Mar 16 2017skafeto.com

Ако имате сърдечни проблеми, можете да си правите следната закуска. Смесете супена лъжица мед, чаена лъжица канела и навлажнена филия пълнозърнест хляб.

Така ще намалите холестерола в артериите, което предотвратява сърдечния удар. Редовната употреба намалява загубата на въздуха и укрепва сърцето. Комбинацията от мед и канела, също има ревитализиращи ефект върху кръвоносните съдове. Мед и канела можете да ползвате и ако имате кожни инфекции.

Разбъркайте равни части от двете съставки и намажете проблемното място. След половин час изплакнете с топла вода.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар!Всички ги обичаме, но малцина са тези, които са наясно с най-голямата тайна за приготвянето им…Само си помисляте за тях – и слюнките ви потичат! Те са любимата и предпочитана храна за огромната ч…May 3 2017skafeto.com