Тази турска рецепта за красота е хит в южната ни съседка, тъй като е доказала доброто си действие в продължение на десетки години.
Преди година-две вие бяхте доволни от външния си вид, но днес сте изнервени от малките, издайнически бръчици, които сте забелязали, пише специализираният сайт lekuva.net. Без паника! Днес ще ви дадем чудна турска рецепта, с помощта на която бръчките не само ще се опънат, но и ще изчезнат.
Всички съставки са много достъпни, не са някаква скъпа екзотика. Изразено изглаждащия ефект настъпва още след третата-четвъртата процедура.
Как да подмладим кожата си с турска рецепта за красота?
Не забравяйте, че всяка маска се нанася само върху чиста кожа! Някои компоненти от маската могат да предизвикат алергична реакция, така че собствениците на чувствителна кожа е най-добре да не я правят, заради наличието на мед и канела. Ако все пак много искате да я направите, заменете меда и канелата с яйчен жълтък.
Тайната на ханъмите: Турска рецепта за красота ще ви изненада с резултатитеВечерна маска за лице със силно подмладяващ ефектС напредването на възрастта кожата ни започва да се променя. Това се дължи както на по-малката еласт…Nov 25 2018skafeto.com

Необходими продукти:
3 чаени лъжици сода;
1 чаена лъжица мед;
1 чаена лъжица течен витамин Е (може да се закупи от аптеките);
1/4 чаена лъжица канела;
4 чаени лъжици мляко или сметана.
Начин на приготвяне:
Смесете всички съставки. Трябва да се получи една доста гъста смес. Ако не е достатъчно гъста добавете колкото е необходимо сода. Нанесете дебел слой от маската върху почистено лице и шия, избягвайки зоната около очите и устните. Оставете я да изсъхне.
След около 15-20 минути отмийте маската с натопен в топла вода памук, без да натискате много.
След като изплакнете много добре лицето от маската, ще забележите, че кожата е видимо по-свежа, стегната, а порите са почистени и не чак толкова разширени.
Ако използвате маската два пъти в седмицата, много скоро хората около вас няма да могат да отгатнат възрастта ви.4 аспиринчета с мед и кожата ви става като бебешка: Маската е подходяща за всичкиМаската с аспирин е отколешен приятел на почитателките на домашните козметични процедури. Тя е подхо…Jan 15 2019skafeto.com

loading...