мускулна маса

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Всеки един от нас иска да изглежда добре и да поддържа добра фигура. Има хора, които по природа са надарени с по-широк кокал и повече мускулна маса, но на други им е генетично заложено да бъдат по-слабички. И ако вие сте от вторите, то тази статия определено е за вас, защото днес сме решили да ви разкрием няколко лесни начина за покачване на мускулна маса.

Не е нужно да се подлагате на някаква супер сложна и ограничаваща диета, а просто да имате малко търпение и воля, за да постигнете това, което наистина желаете. В голяма част от случаите се среща усилените фитнес тренировни да не дават никакъв резултат. Вижте съветите, изброени по-долу и ще разберете защо.Последните мигове на апостолите на Априлското въстаниеМного е писано за Априлското въстание, избухнало на 20 април 1876 година (по стар стил) в Копривщица…Apr 20 2019skafeto.com

Първият начин да качим мускулна маса е като качим килограми. А за да се случи това, едно от най-важните неща е да ограничим кардио тренировките. Хора с наднормено тегло или с основна цел изгаряне на мазнини могат да имат сериозни ползи от комбинация между силова и кардио тренировка, но ако изпитвате трудност да покачите килограми, то последното нещо, което искате, е да изгаряте ценни калории, необходими за покачването на килограми и изграждането на мускулна маса.

Другото нещо, което следва да направим, е да изберем подходящ хранителен режим. Важно е да отбележим, че самото покачване на килограми не е особено трудно, но покачването на мускулна маса е съвсем различна задача, към която трябва да подходим доста по-сериозно. Когато се стремим към покачване на килограми може да се твърди, че е по-добре да се пропусне тренировка, отколкото да се пропусне планирано хранене. Няма точно правило, което трябва да се следва за да постигнем резултати, но пример за разпределение ще изглежда така: Протеин 45-50% (Всякакъв вид чисто месо, риба, яйца, протеин на прах, обезмаслена или нискомаслена извара, киноа и др.); Въглехидрат 35-45% (Овесени ядки, картофи, бял и кафяв ориз, паста, боб, леща, нахут и др.); Мазнини 10-15% (Зехтин и шарлан, сурови ядки и семена, авокадо и др.)

И от особена важност е тренировъчната програма, която изпълняваме. Тя трябва да бъде правилно подбрана и съобразена изцяло с организма и телосложението ни.66-годишна спечели над 3 млн. от тотото, имала пророчески сънДа спечелиш шестица от тотото си е повече от късмет. Когато обаче това стане при наличието на много …Apr 19 2019skafeto.com