черният дроб

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Основната функция на черния дроб е да пречисти тялото от всички натрупани токсини в него. Ето защо е изключително важно да функционира правилно. Ако човек има прекомерни мастни натрупвания в тялото или дори 5% повече от нормалното, то той ще развие чернодробно заболяване. Чернодробната болест може да бъде алкохолна (причинена от прекомерна консумация на алкохол) и безалкохолна (която може да се появи в резултат на генетиката или високи нива на холестерол). Следващите 6 признака алармират, че черният ви дроб изисква незабавно почистване:Черният ми дроб буквално беше „обрасъл“ в мазнини, триглицеридите също бяха повишени. Ето как се спасихЧернодробната стеатоза е заболяване, което се дължи на натрупването на триглицериди в чернодробните …Jun 7 2017skafeto.com

Хронична умора – Натрупването на токсини във вашето тяло причинява мускулни болки, депресия, промени в настроението и умора.

Прекомерно изпотяване – Нарушената функция на черния дроб увеличава телесната температура, което води до прекомерно изпотяване.

Внезапно натрупване на тегло – Прекалените токсични отлагания в тялото възпрепятстват контрола на теглото и водят до увеличаване на теглото.

Алергия – Когато е в оптимално състояние, черният дроб използва антитела за елиминиране на алергени. И все пак, в случай на понижена чернодробна функция, тялото поддържа тези алергени и мозъкът създава хистамин, което води до главоболия, сърбеж и алергии.

Акне – Нарушената функция на черния дроб може да доведе до хормонален дисбаланс, водещи до акне.

Лош дъх – Друг сигнал за чернодробни проблеми е лошият дъх, дори и редовно да си миете.Бях го закъсал със здравето, но комшията ме спаси. С този чай на дълголетниците проблемите със ставите и черния дроб са в миналотоБях закъсал със здравето, а това, че сметката в аптеката надвишаваше тази в бакалията почти не ми по…Sep 1 2017skafeto.com