Често по вида и цвета на дадена част от нашето тяло можем да разберем, че имаме здравословен проблем. Очите могат да ви покажат от какво заболяване страдате. Силно подпухналите горни клепачи говорят за образуването на камъни в жлъчката.

Сълзящите очни ябълки и зачервените съдове на роговицата понякога са предпоставка за развиваща се глаукома. Ако по очите редовно се появява бял слузест налеп, трябва да се прегледате за катаракта. Малките тъмни петънца под очите вероятно са знак за образуване на камъни в бъбреците.

Ечемикът на очите говори за някаква инфекция или злоупотреба с мазна храна, която затруднява работата на черния дроб и жлъчката.Ако имате тези 8 симптома, дебелото ви черво трябва да бъде прочистено веднага. Не ги пренебрегвайтеВашето тяло преработва храната през цялото време на вашия живот. Това е много работа. Токсични отпад…Apr 27 2018skafeto.com

Ако кожата под очите ви има виолетови или кафяв отенък, това е сигнал да проверите бъбреците, нивото на глюкозата в кръвта, щитовидната жлеза и сърдечно-съдовата система.

Честото мигане е не само признак на неувереност в себе си, но и за евентуално заболяване на нервната система и черния дроб. Вътрешната повърхност на клепачите на здравия човек има розов цвят. Ако той обаче е червен, това говори за нарушения в кръвообращението, разстройство в храносмилателната система или проблеми в половата система.

За лошо кръвообращение подсказва белият цвят на вътрешната повърхност на клепачите. По-скоро става дума за анемия, породена от недостиг на желязо и ниско количество на хемоглобин в кръвта.

Червено-жълтият оттенък може да означава смущение в работата на бъбреците, черния дроб, далака, задстомашната жлеза или сърцето.Почистването на кръвоносните съдове без хапчета е възможно. Ето как да поддържаме кръвното 120 на 80 постоянноЧистата кръв е гаранция за добро здраве на целия организъм. Обаче холестеролът и солите често се отл…Apr 19 2018skafeto.com


loading...