По-долния анализ е предназначен преди всичко за нашите читателки, които – несъмнено – винаги се борят с желанието да си хапнат нещо сладко, за да не прибавят излишни килограми към теглото си. Какви са причините да искате да си хапнете по нещо сладко? Да започнем с психичните причини. Ако като дете са ви възнаграждавали със сладки неща – като израз на обич или награда за добро поведение, то това ви остава като навик, когато търсите спокойствие, близост и обич! Тук един хубав масаж би могъл да помогне!

Несъмнено по-важни са психологическите причини. Когато приемате твърде много захари, то получавате бърза доза енергия и мозъкът ви свиква с такъв начин на енергийно захранване.Проф. Донка Байкова с важни съвети за храненето след постите! Организмът е в особено състояние и не трябва…Много внимателно трябва да подходим към смяната на хранителния режим, в случай, че сме изкарали вели…Apr 11 2017skafeto.com

Затова планирайте да се храните по-често, като наблягате на протеините. Тогава хормоните изпращат сигнал до мозъка за „ситост“ и желанието да посегнете към сладкиши или бонбони се свежда до минимум!

Отново мозъкът е „виновен“ да посягате към сладкото, тъй като той използва глюкозата като гориво – тук изходът е – като че ли – да вземете капсула глутаминова добавка, за да не погълнете поредното парче торта или сладкиш!

А установили ли сте, че с малко шоколад вие маргинализирате съпътстващите ви неизбежни проблеми? Шоколадът се явява като своеобразен наркотик, тъй като повишава нивото на допамина и неволите бързо са забравени! Затова планирайте яденето си с няколко дни напред!Това семейство има навика да се моли преди всяко хранене. Ще останете ИЗНЕНАДАНИ, когато видите кой се присъединява към тях! (ВИДЕО)Не са малко задружните семейства, в които се спазва отколешния обичай, поставената на масата храна д…Feb 2 2017skafeto.com


loading...