напитка

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Ново проучване на учени от Харвардския университет установи консумацията на коя напитка води до голям риск от преждевременна смърт.
Научното изследване проведено на територията на САЩ и в него са участвали над 80 000 жени и близо 40 000 мъже.
Резултатите от него са публикувани в списание „Circulation“.Три чаши на ден от тази напитка удължават животаНово изследване на учени от Китай установи, че три чаши на ден от определена напитка удължават живот…Mar 6 2019skafeto.com

Според мащабното и дългосрочно проучване рискът от преждевременна смърт вследствие на сърдечно-съдови заболявания се увеличава при консумацията на напитки със захар.
В по-малка степен този продукт води и до ракови заболявания, отбелязва екипът от експерти от Харвард, цитирани от zdrave.to.
Пиенето на една напитка с изкуствен подсладител дневно, вместо на напитка със захар, понижава риска от преждевременна смърт. Но пиенето на четири или повече напитки с изкуствен подсладител дневно е свързано с повишен риск от смъртност при жените.

Внимание:
– от една до четири напитки със захар месечно – 1% увеличен риск от преждевременна смърт;
– от две до шест напитки със захар седмично – 6% увеличен риск от преждевременна смърт;
– от една до две напитки със захар дневно – 14% увеличен риск от преждевременна смърт;
– от две или повече напитки със захар дневно – 21% увеличен риск от преждевременна смърт.
Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!„Японска кралица“ – напитка за дълголетие на ИзтокаСтатистиката е неумолима – японците живеят средно с 10 години повече от европейците, съответно с 15 …Jan 16 2019skafeto.com