кухня

Проучване на учени от САЩ установи, че един уред в дома ни, е по-опасен за здравето, отколкото да стоите на оживено кръстовище с много автомобили.
Изследването е проведено в Тексаксия университет в Остин. За целта по време на експеримента е използван тристаен апартамент.
Експертите са монтирали десетки датчици, които да следят за изменението на качеството на въздуха.
Специалистите са останали шокирани, когато установили колко е вреден всъщност… тостерът, съобщава специализираният сайт zdrave.to. Според тях, ако човек яде препечени филийки, се подлага на по-голяма опасност от възлово кръстовище с натоварено улично движение.
Учени: Използваме често този електроуред, а е много опасен за здравето
Овесените ядки – предимства и ползи за здраветоВ много диети и хранителни режими можем да срещнем овесените ядки като препоръчителна закуска или ме…Feb 15 2019skafeto.com

Учените предупреждават, че ако все пак препечените филийки са част от менюто ви, то в никакъв случай не трябва да ги консумирате препечени до почерняване.
По думите на Марина Ванси, една от участничките в изследването и преподавателка в университет в Колорадо
“Слагате само филийка хляб в тостера и незабавно започват да се отделят различни вещества. Установихме етанол (етилов алкохол от дрожди – б. р.). Дори ако трохички от хляба са в допир с нагревателя на тостера, се вижда дим, а във въздуха се понасят много частици и той се замърсява. И то до такава степен, че е по-нездравословен от обичайния въздух на улицата“, заяви един от участниците в изследването – Марина Ванси.Страхотна молитва за здравеСъществуват много и различни молитви, които са заредени с различна енергия. В зависимост от това кол…Feb 13 2019skafeto.com


loading...