хлорофилът

С покачване на температурите отново се сблъскваме с един добре познат проблем – прекомерното изпотяване и неприятните телесни миризми. Има ли как да се справим с него и да ухаем свежо в продължение на часове? Изрядната хигиена е задължителна за постигането на тази цел, но понякога нежеланата миризма може да е резултат и от следните фактори:

  • прекомерна консумация на месо и млечни продукти, сладки и/или преработени храни;
  • хормонални и храносмилателни нарушения, прием на определени лекарства;
  • запек и задръстване на тялото с токсини.

В тези случаи трябва да допълним стандартната грижа за лична хигиена със специално детоксикиращо средство, което атакува миризмите отвътре навън. Най-подходящ за целта е хлорофилът, чиито очистващи, дезодориращи, антибактериални, противогъбични и антиоксидантни свойства нямат аналог!

Какво представлява хлорофилът?
Зелен пигмент, съдържащ се в много растения, гъби и водорасли, и главен участник в процеса на фотосинтеза. Приложението му като терапевтично и лечебно средство датира още от 50-те години на миналия век, когато се е използвал за неутрализиране на фекалната миризма след илеостомия и колостомия. След това хлорофилът се превръща в обект на задълбочени проучвания, които доказват способността му да поддържа свежестта на тялото.

Вземете Хлорофреш – хлорофиловите капки на Nature’s Way, които ще ви отърват от неприятната миризма на тялото и лошия дъх!

Тинктурата Хлорофреш е един от хитовите продукти на американската марка Nature’s Way. Съдържа най-висок клас течен хлорофил под формата на висококонцентриран хлорофилинов комплекс, извлечен от листата на бяла черница /Morus alba/.

Хлорофреш е ефективно природно средство за неутрализиране на неприятните миризми. Може да се използва като вътрешен дезодорант и антимикробен агент при възпаления на гърлото. Има следните ползи:

-намалява лошата миризма дори в най-критичните области: подмишници, слабини и стъпала;

-неутрализира редица микотоксини и ксенобиотици, попаднали в храносмилателната система – бензопирени, афлатоксини и диоксини с потенциален канцерогенен ефект;

-потиска миризмите при засилено газообразуване, рефлукс и анална инконтиненция;

-контролира мириса на урината и на изпражненията;

– подходящ при халитоза от секретиращи и кървящи рани, при болни с колостомия, илеостомия или анална инконтиненция;

-ускорява зарастването на рани и язви в стомаха и червата;

-може да се използва и като вода за уста или с цел гаргара – при възпаления на гърлото.

Хлорофилът – природен лек срещу нежелани телесни миризми и лош дъх!

Хлорофреш неутрализира веществата, причиняващи гнилостни и фекални миризми в храносмилателната система и спомага за поддържане приятния аромат на тялото през целия ден!

Специалният мед-хлорофилинов комплекс в Хлорофреш е водноразтворим и осигурява висока степен на абсорбция и бионаличност. Изцяло вегетариански продукт без съдържание на алкохол, консерванти и оцветители! С приятен ментов аромат!

Хлорофреш се предлага в икономична опаковка, достатъчна за 83 дни! Прием: добавете 25 капки към пълна чаша /240 ml/ вода или сок и изпийте незабавно.

Доверете се на Хлорофреш – вашият верен съюзник срещу неприятните миризми през лятото!

Повече информация за Хлорофреш може да прочетете на www.revita.bg


loading...