Открита е ваксина срещу диабет и с нея могат да бъдат излекувани, не само болни в начален стадий, но и в най-тежък без да има странични ефекти. Това споделиха Салвадор Чакон Рамирес, президент на фондацията „Победа над диабета“ и Лучия Сарате Ортега, президент на мексиканската асоциация за диагностика и лечение на автоимунните заболявания. На провелата се пресконференция, те обявиха появата на ваксината, която ще промени проблема с диабета. Но, това не е толкова лесно, колкото изглежда на пръв поглед…Ако поставите на трапезата си тези 6 вида плод и ще преборите трайно диабета!Налага ви се да спазвате „диабетна диета“, за да задържате нивата на инсулина и кръвната захар на пр…Mar 16 2017skafeto.com

Салвадор Чакон Рамирес обясни, че всеки пациент се нуждае от специално внимание.

Много години са минали от откриване на болестта и разработването на ваксина за лечение. Д-р Хорхе Гонсалес Рамирес е един от основателите на ваксината: „За първи път, ние успяхме да стандартизираме физиологичен разтвор за всеки тип диабет. Независимо дали това е диабет тип 1,2, гестационен или по рождение. Това ни отне около 5 кубика кръв от всеки пациент, а след това ние ги инжектирахме с 55 мл разтвор.

Така получената смес се охлажда до пет градуса по Целзий и когато температурата на разтвора се увеличи до 37° (тоест – средната температура на кръвта) се появява шок и променя състава на структурата на гените и извършва метаболитни промени, като се трансформира във ваксина.

Ваксината има срок на годност 60 дни, а лечението трае около година. Ваксината също е в състояние да спре усложненията от диабета, да предотврати емболия, загуба на слуха, ампутация, слепота и бъбречна недостатъчност и т.н. Д-р Зарате сподели, че пациенти, които искат да си направят ваксина срещу диабет трябва да посетят лекарите от Асоциацията на мексиканските лекари, като останат под наблюдение, диагностика и лечение на автоимунното заболявание. Това е лечение, а не чудо.

Пациентите трябва да бъдат под медицинско наблюдение, за да се направят необходимите изследвания, да се взимат специални лекарства, да се спазва определена диета и след това да се започне ваксинацията“, допълва медикът.Човек, отървал се от диабета без лекарства, сподели тайна си! Вижте супер лесния и никак нескъп начин да се излекуваме!Диабетът е болест, с която човек е длъжен да се съобразява цял живот. Този от тип 2, често е породен…Feb 24 2017skafeto.com


loading...