ройбос чай ползи

Едва ли има някой, който да се съмнява в стотиците ползи на билковите чайове. Съществуват много билки, които определено влияят положително на организма ни и е добре да се възползваме от техните свойства. Природата ни е дала огромни богатства, от които би било грях да не грабим с пълни шепи. Чаят от ройбос е именно едно такова уникално природно чудо, което е добре всеки да познава и да консумира.

Днес сме решили да ви представим защо е добре да пием чай от ройбос всеки ден. Вижте какви са неговите неповторими свойства и ползи за тялото ни:Проф. Чирков: Реформа в здравеопазването имаше едно време, а сега – пълна разрухаРоден е в Лом на 27 януари 1938 г. Завършва Висшия медицински институт в София през 1962 г. Заминав…Apr 27 2019skafeto.com

Чаят от ройбос има противовъзпалителни и антибактериални свойства. А със сигурност една от причините за здравословни проблеми е появата на цялостно възпаление в организма. Ето защо е добре да предотвратяваме тези възпаления, а не да се борим с тях тогава, когато вече са факт.

Този чай повлиява много добре функциите на сърцето. В него се съдържа вид флавоноид, който намалява кръвното налягане и подобрява циркулацията на кръвта. Той също така може да понижи и нивата на лошия холестерол.

Чаят от ройбос предпазва от диабет и едновременно с това благоприятства процесите на храносмилане. Той е много подходящ за хора, които страдат от чести болки в корема и неразположения като диария и запек.

Освен това, този чай заздравява костната система и подпомага отслабването.

Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.Важно за здравето: Тези 5 храни правят черния дроб като новЗа никого не е тайна, че черният дроб е един от най-важните органи в човешкото тяло. Той се грижи за…Apr 18 2019skafeto.com


loading...