по-бели зъби

Винаги е приятно когато ни се усмихне някой, чиято усмивка сияе. Въпреки това повечето хора се сблъскват с проблем – зъбите с течение на времето се изхабяват и пожълтяват. Ако се обърнем към зъболекар, той със сигурност ще ни помогне, но на висока цена. Има и по-лесен и по-евтин начин да си помогнем сами и зъбите ни да си върнат блясъка чрез тези 5 домашни трика.

Първото нещо са обелките от банани. Обелките имат силен избелващ ефект. Трябва само да потъркаме обратната страна на обелката в зъбите си за 1-2 минути дневно.

Второто нещо, което може да ни помогне, са ягодите. Освен, че са вкусни, те са много ефективни за избелване на зъбите. Трябва само да ги намачкаме и да поставиме сместа върху зъбите си за две-три минути, а след това изплакваме добре.

Третият трик са морковите.Ето един незаменим трик! Отделете по 5 минути дневно и кажете сбогом на зъбния камък, бактериите и лошия дъхСъс сигурност по-големите от нас помним добре какви легенди се разнасяха за миенето на зъби едно вре…Mar 6 2017skafeto.com

Единственото, което се изисква от нас е да ги обелим, да ги измием и да ги хапнем сурови. По този начин се почиства плаката от зъбите.

Четвъртият трик е да спрем да пушим, ако сме пушачи. Ясно е, че пушенето потъмнява зъбите ни. Ако спрем цигарите, обезателно ще видим разликата.

Последният съвет е да използваме сламка. Особено когато пием много студено или много топло, за да не се докосва течността до зъбите.Тази домашна паста за зъби с черупки от яйце и още 3 съставки гарантира зъби без кариеси…Не вярвам да има някой, който поне 1-2 пъти да не е имал проблеми с кариеси. Почти всички хора страд…Mar 16 2017skafeto.com


loading...