предстояща смърт

Твърди се, че когато един човек наближи момента, когато ще напуска този свят, той може да го усети. Подобно на животните, които много добре усещат кога ще предадат Богу дух, някои хора смятат, че същото важи и за нашия биологичен вид. Днес ще ви представим 5 признака за предстояща смърт, които могат да покажат, че животът на даден човек е към края си.

Няколко знака подсказват за преждевременната смърт на човек. Някои от тях дори са официално потвърдени от науката, предават от zdrave.to. Внезапните промени в човешкото поведение са първият знак за предстояща смърт.

Това важи особено за хората, които имат развита интуиция. Човек изпитва безпокойство и пристъпи на панически страх. Авторите на списъка с фактори потвърждават хипотезата, като дават пример с последните дни на Владимир Висоцки. Артистът и певец се оплакал пред приятели за силно чувство на потискаща тревожност.

Вторият признак на близка смърт е потвърден и от официалната наука. Известен факт е, че няколко дни преди смъртта лицето на човек става напълно симетрично. Намаляването на апетита, отхвърлянето на висококалорични храни, авторите смятат за трети признак на предстоящия край на живота. Четвъртият симптом е, че ръцете на човек стават синкави малко преди смъртта. Последният знак е, че по лицето се появяват необичайни петна.5 болести, които се предават по майчина линияВсеки човек е предразположен към развиването на някои заболявания, заради своите гени. По тази причи…Oct 5 2019skafeto.comИзхвърлете тези картини незабавно – привличат бедност и болести в домаПочти всеки дом има някакви картини, които да украсяват стените в помещенията. Истина е, че изкуство…Oct 9 2019skafeto.com

loading...