твърде много токсини

Ежедневието на всеки от нас е такова, че постоянно сме изложени на различни влияния и фактори, които не само ни се отразяват психически, но и натоварват организма ни. Органите ни трябва постоянно да се справят с редица заплахи, една от които е натрупването на твърде много токсини в тялото. За да се справим е необходимо да знаем кои са симптомите за този проблем, за да можем да намерим решение навреме.

Токсините се трупат ежедневно в нашето тяло и ако достигнат определено ниво, могат да доведат до тежки болести, предават от Expert.bg. Кои обаче са симптомите за прекалено голямо натрупване на токсини в организма? От BrightSide дават няколко примера.

Имате „мозъчна мъгла“
Ако се чувствате замаяни, объркани и не можете да се концентрирате дори сутрин, след като сте се наспали, в тялото ви може да са се натрупали вредни токсини. Те предизвикват редица реакции, които „изсмукват“ основните витамини и минерали, с помощта на които организмът ви трябва да функционира. Нещо подобно на това, което се случва, когато налеете нискокачествен бензин в колата си.

Миришете неприятно
Взели сте сутрешния си душ, нанесли сте дезодорант и въпреки това в метрото хората се отдръпват, когато се приближите до тях. Познахте: токсините могат да ви накарат да миришете неприятно. Когато се усвояват, те произвеждат газове и миризми, които се отделят през порите ви и се разнасят като отвратителна смрад.

Заспиването става все по-трудно
От една страна, натрупването на токсини ви кара да се чувствате изтощени, а от друга – може да развали съня ви. Безсънието пък води до сериозни здравословни проблеми.

Ноктите на краката ви са чупливи и потъмнели
Гравитацията издърпва токсините в тялото ви надолу и ноктите на краката са тези, които страдат от тях. Пръстите на краката през по-голямата част от деня са в чорапи и обувки, а в съчетание с токсините, образуват екосистема, която гъбичките обичат. За да се справите с това състояние, трябва да използвате препарати срещу гъбички, но и да се отървете от токсините.

Страдате от запек
Когато се храним, неволно консумираме много химикали, като консерванти, оцветители и изкуствени аромати. Червата, които са натоварени с храносмилането, трябва да се справят с тези токсини. Натрупването им може да доведе до разстройство на храносмилателната система и запек. Диета с органични храни, ограничаване на алкохола и прием на много вода би трябвало да помогнат за разрешаването на този проблем. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!Внимание: Черният ви дроб е пълен с токсини, ако имате тези симптомиТоксините в черния дроб водят до много неприятни последствия. Черният дроб играе огромна роля в подд…Mar 5 2019skafeto.comПочистете тялото си от токсини без да използвате хапчета с тази безценна напиткаДа почистите вашето тяло от токсини е много лесно с този лесен, бърз и ефикасен метод. Добре известн…Dec 5 2018skafeto.com

loading...