Чирков рецепта

Светилото в кардиологията професор Александър Чирков разкри универсалната рецепта, за да поддържаме нашето сърце си в идеална форма и да го предпазваме от заболяванията, водещи то инфаркти и инсулти. Първото задължително условие е никога да не приемаме храна след 18 часа.

Професор Чирков: Усмивкaта помага да живеем 12-13 години повечеПрофесор Чирков е известен с факта, че е първият, който присажда сърце в България. Неговата работа е…Jan 27 2019skafeto.com

Храненето трябва да е разпределено на няколко пъти през деня, да не се прекалява с количествата и в никакъв случай да не се осъществява след 18 часа, съветва прочутият хирург. Причината за това е в образуването на газове, които повдигат диафрагмата, която от своя страна притиска сърцето и нарушава правилния ритъм на работа, обяснява проф. Чирков, цитиран от faktor.bg.

Проф. Чирков препоръчва на пациентите си и една рецепта от природна смес, която дава чудесни резултати. Рецептата е следната: почистете и смачкайте 10 глави чесън, изцедете сока от 10 лимона и добавете 1 килограм качествен пчелен мед.

Проф. Чирков за това как родното здравеопазване може да се оправи„С 4 структури може да се оправи родното здравеопазване“, заяви в предаването “Лице в лице” по bTV п…Apr 27 2018skafeto.com

Разбъркайте съставките до получаването на хомогенна смес и я оставете да почине за 1 седмица, след което е готова за консумация. Всеки ден яжте по 4-5 чаени лъжички, като посочените количества позволяват здравословната смес да ви стигне за около 2 месеца. Големият лекар дава още един безценен съвет.

Невероятният кардиохирург проф. Александър Чирков също така препоръчва в никакъв случай да не допускаме до съзнанието си разрушителните емоции като злоба и завист. Според него това са 2 сериозни бича, които са по-вредни за сърцето и мозъка от цигарите и никотина.


loading...