https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Основните симптоми на синдрома на измореното око са подпухналост, сърбеж, придружен с болка и почервеняване. То, от своя страна, е признак на спукване на малките капилярни съдове в очната ябълка. Всъщност, причините, които най-често се посочват за синдрома на измореното око, са дълго стоене пред компютъра или четене (най-вече на тъмно), проблеми със зрението, недоспиване, умора и стрес.

Да се справим със синдрома на измореното око обаче може да е супер лесно – особено ако знаете основните методи за борба с него. Ето ви най-популярните и работещи уникални съвети за справяне с болезнените и зачервени уморени очи… Първият метод е известен на мнозина, но тук е мястото да кажем, че той наистина работи перфектно.

Става въпрос за добрата стара краставица. Просто поставете две кръгчета, отрязвани от охладената в хладилника краставица за 10 минути на очите и ще видите ефекта веднага.Д-Р ВЛАДИМИР ФИЛАТОВ Я ОТКРИВА ОЩЕ ПРЕЗ 60-те години! Поддържайте перфектното си зрение с тази мощна и лесна отвара…В офталмологична клиника през 60-те години, освен стандартното медицинско лечение, един руски лекар,…Dec 26 2016skafeto.com

Друг метод е чаят. Хубаво е да го заледите под формата на кубчета, като използвате или очанка, или зелен чай. Лайката също е добър вариант за проблема. Ефикасен метод за справяне със синдрома на умореното око е студената лъжица. Охладете чаена лъжица в камерата и я поставете за няколко минути на окото.

Прекрасен вариант е и да направите лек масаж на очите – в областта на клепачите. Хубаво е да ползвате гел за очи. Ако случайно не можете да се справите с никой от методите, посочени по-горе, пробвайте с хидратиращи капки за очи или се свържете със специалист.Най-ефективната рецепта на Дънов – с прост и евтин метод да свалим кръвнотоПоказваме ви една от най-доказаните и уникални рецепти на Учителя Петър Дънов. През времето са съхра…Feb 2 2017skafeto.com


loading...