Здраве

Стресът и уплахата трябва да се атакуват навреме, за да няма последствия

Стресът и уплахата трябва да се атакуват навреме, за да няма последствия
  • 42
    Shares

Стресът, страхът или уплахата , но също и многото кафе или никотин могат да накарат пулса да се ускори над нормалната стойност. Когато пулсът при покой надхвърля 100 удара в минута, говорим за тахикардия. В изключителни случаи честотата може да се повиши над 160 или дори 200 удара в минута. Ако личният ви лекар е изключил различни болестни причинители за ускорената сърдечна дейност, можете да си отдъхнете. Ускоряването на пулса е само признак на вегитативната нервна система, която не може да се повлия съзнателно.

Какво да направим?

Запазете спокойствие. Паниката само може да влоши състоянието. Избягвайте никотин, алкохол, кафе и напитки с тонизиращ ефект. Откажете се от големите порции и пищни ястия. Старайте се да намерите правилния работен ритъм за вас.

Вземете мерки за намаляване на стреса на работното място. Изпийте чаша студена вода с успокояваща хранителна добавка от Глог+MG+Витамин Е.

Тъй като често сърцебиенето може да е провокирано от недостиг на минерала магнезий е добре да употребявате комбинирана хранителна добавка съдържаща глог, магнезий и витамин Е. Глогът действа благоприятно върху дейността на сърдечно – съдовата система и нервната система. Ако пулсът ви се учестява повече от веднъж дневно или 1-2 пъти седмично трябва да се консултирате с лекар.

Стресът и уплахата трябва да се атакуват навреме, за да няма последствия

loading…  • 42
    Shares

Copyright © 2016-2019 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Питат радио Ереван: – Когато комшийката те нападне с похотливи желания, това изневяра ли е?…
error: Съдържанието е защитено!