канела и лимон

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Лятото си наближава неумолимо. А с него и необходимостта да свалим някое и друго ненужно килце. Няма да ставаме за майтап по плажовете, нали така! Разбира се, на пазара има вече всякакви средства за магическо отслабване. Някои от тях се ефективни, други не толкова. Много са и достатъчно скъпи. А както напоследък предупреждават доста специалисти – и вредни.

Ще ви предложим един еликсир, който не само ще ви помогне в трудната битка с теглото, но също така е и безвреден, и евтин, и ефикасен.

Напитката е с много положителни отзиви от жени, които са я използвали правилно и са получили желаните резултати. Правилно – да, защото има един страхотен трик.

Тя се пие вечер преди лягане. През нощта в спящо състояние тялото ни може да регенерира мускулна маса, но не е в състояние да гори мазнините. А напитката ще даде тласък именно в тази насока – тя дава импулс на метаболизма на организма ви. Освен това е лесна за приготвяне и приятна на вкус.Светът полудя по шведската диета! Светкавично отслабване без мъчително гладуване или изтощителни физически упражнения!Искате бързо отслабване с до десетина килограма – зарежете изнурителните физически натоварвания, кои…Feb 1 2017skafeto.com

Нужните продукти са: 250 мл. Вода, половин лимон, няколко стъбла магданоз, щипка канела, 1 ч.л. ябълков оцет, 1 ч.л. мед.

Във вода със стайна температура се добавят нарязаният на кръгчета лимон и магданозът. Добре е това да се направи сутринта, за да може сместа да престои по-дълго време.

Накрая се добавят останалите съставки – мед, канела, оцет. За по-голям ефект е необходимо да консумирате напитката два часа след като сте вечеряли. Ще усетите разликата още на другата сутрин. Курсът на провеждане е две седмици, след което трябва да дадете на тялото си почивка от три дни и да продължите отново до постигане на желаните резултати.Руслан Мънов със СЕНЗАЦИОННА рецепта за отслабване! За три седмици ставате нов човек!Вижте какво споделя по въпроса комикът Руслан Мъйнов, казал сбогом на образа си на затлъстял лакомни…Nov 17 2016skafeto.com


loading...