Ваня Червенкова

Бизнесдамата Ваня Червенкова, която успя да пребори К-19, огласи как да се лекувате от вируса. Тя разкри, че съветите й идват след консултации с доктори както в България, така и в Русия и все пак призовава на първо място всеки да запази спокойствие, споделя Блиц.бг.

Освен медикаменти, тя препоръчва и какво трябва да се яде и пие по време на заболяването, така че да бъде преодоляно максимално леко и бързо.

Червенкова не пропуска да попари и предварително хейтърите, като уточнява, че на който не му изнасят изпитаните й от лекари съвети, може да си запази мнението за себе си. Тя остава безкрайно доволна от терапията, която са й препоръчали както български, така и международни специалисти.

Ето какво написа тя в социалните мрежи:

„COVID—19

Привет на всички, които ще прочетат този пост.. Може и админите на ФБ да не го разрешат, защото ще си позволя да дам съвети как се лекувах по време на карантината.

Напоследък се увеличават приятелите, познати , а и много непознати , които ми се обаждат и пишат, за да споделя всичко през което преминах.. Искам да го споделя, виждайки застрашителния брой в статистиката и от цялото си сърце да помогна с опита, който имам.

Разговаряла съм с много лекари както в България, така и в Русия. В Москва се срещнах и със завеждащия ковид отделение за цялата Московска област. И така:

Изключително е важно да запазите спокойствие и при първи признаци на започнете лечение. Казвам какво съм приемала аз, за да няма проблеми с администрацията на мрежата!!!

7 до 9 дни антибиотик Сумамед 500 мг, дексометазон таблетки, Фраксепсрин на инжекции или аквилон рапид, изопринозин или имунофан, корвирал, при температура Нурофен стопколд!!

Изключително ВАЖНО:

3 литра вода в която има настърган хрян и джинджифил, 7 лимона, 2-3 лъжици мед, 1 лъжица куркума. Сместта не се вари! Престоява 2 часа, прецежда се и се пие по една чаша НА ВСЕКИ ДВА ЧАСА!!!!

На всеки ДВА ЧАСА!!!

Много ВАЖНО!!!

Да стоите и спите на проветрено място. Непрекъснато да се проветрява!

Тъй като потенето е неестествено и много при повечето заболели- да се къпете след всяко потене и да се преобличате!

Обикновено на 7-8 ден се губят обоняние и вкус аз започнах прием в големи количества на витамин В комплекс!

Тези, които могат да си позволят да си купят пръстов пулсоксиметър, за да се следи непрекъснато кислородната сатурация!

МНОГО ВОДА И ЧАЙ!!!

Лека храна, избягвайте меса и млечни продукти!

Да! Непрекъснато ще ви се спи..

Никакви физически натоварвания, никакви сауни и парни бани!

Почивайте , спете, пийте много вода с лимони!

Не се отчайвайте, ако се почувствате добре и изведнъж отново се влошите! Така е до 14-18 ден

Загубилите вкус и обоняние ще започнат възстановяване след около месец!

Седмица , десет дни след като се излекувате, организмът ще започне да изгражда антитела.

Добре е да си пуснете тест за тях!

Не подценявайте ВИРУСА!

Всички конспиративни теории в момента няма да обсъждаме!

Аз също имам свое становище и съм го споделяла неведнъж .

Целта на този пост е да споделя опита си!

Аз не съм лекар, всеки от Вас има личен лекар и се консултирайте с тях!

Завърнах се наскоро от Москва.

Много важно, което ми споделиха руските лекари!

Ваксина не се прилага година след като сме минали COVID-19!!!!

За останалите е въпрос на личен избор, но при прилагането и трябва да останете под лекарско наблюдение 180 дни/ това е правило в Русия/

Прегръщам Ви и на всеки, който преминава през това, желая бързо възстановяване.

Никой и нищо не е по-силно от нас самите!!!!

ЩЕ СЕ ПРЕБОРИМ И С ТОЗИ БИЧ!

Ние хората можем всичко, СТИГА ДА ГО ПОИСКАМЕ!!!!

P.S. Отново акцентирам за “ОСОБЕНО НАДАРЕНИТЕ”.. Споделям САМО МОЯ И ЛИЧЕН ОПИТ! Това не е опит да накарам някой да купува, да приема препарати и т.н .

Това е МОЕТО ЛЕЧЕНИЕ , както и на стотици хора, които го изкараха почти едновременно с мен от България, Русия, Дагестан , Англия, Турция, Дубай .. Хора с които съм разменяла всеки ден съвети, предписания на техните лекуващи лекари!!!!!!!

Стотици … чухте добре..

И хейтърите… веднага МАРШ от стената ми, нямам време да следя ВСИЧКО засега, че съм в клиника заради моят Бижу.. не че по-късно няма да Ви избърша.. негативно, заядливо племе.“

COVID—19
Привет на всички, които ще прочетат този пост.. Може и админите на ФБ да не го разрешат, защото ще си позволя…

Публикувахте от Vania Chervenkova в Вторник, 3 ноември 2020 г.

Забележка: ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ КОНСУЛТИРАЙТЕ С ЛИЧНИЯ СИ ЛЕКАР ПРЕДИ ДА ПРЕДПРИЕМАТЕ КАКВИТО И ДА Е БИЛО ДЕЙСТВИЯ! ТАЗИ СТАТИЯ Е ЕДИНСТВЕНО С ИНФОРМАТИВНА ЦЕЛ!

Виж още:Зъболекар: Пастата за зъби бори коронавирусаМиенето на зъбите за дълго време може да бъде добра допълнителна защита срещу коронавирусна инфекция…Nov 4 2020skafeto.com

Откритие на гръцки учени дава надежда за бързо откриване и лечение на тежките случаи на COVID 19Силно оръжие в борбата срещу епидемията от новия коронавирус в света е установила група гръцки учени…Apr 2 2020skafeto.com

Как да процедираме при съмнение за COVID-19 Случаите на хора, регистрирани като заразени с COVID-19 в България нарастват и към вторник сутрин …Nov 3 2020skafeto.com

loading...