зеленчука - зеленчуци които са полезни

Никой не иска да има излишни мазнини, най-вече в областта на корема, която често е най-податливата на това част от нашето тяло. Свалянето на натрупванията понякога е непосилна или много трудна задача за много хора. Но има и лесни начини да се преборим с проблема, консумирайки правилните хранителни продукти. Предлагаме ви да видите селекцията ни от 5 зеленчука, които помагат за топенето на мазнините на корема само за една седмица. Включвайки ги в дневното си меню, ще тонизирате общото състояние на тялото, ще си подарите добра физическа форма, здраве и самочувствие, защото те са източници на редица витамини, минерали и фибри.

Люти чушки
Канадски учени установяват, че в лютите чушки се съдържат вещества, които не само потискат апетита, но и засилват способността на тялото да изгаря мазнини.

Зелени чушки
Стимулират метаболизма, което води до повишено изгаряне на мазнини в коремната област.

Лук
Лукът съдържа малко калории, което го прави подходящ за включване към вашата диета. Печен, суров или сварен, той е идеален начин да придадете на ястията невероятни вкус и аромат.

Краставици
Всички знаем, че краставицата се състои основно от вода и преборва глада. Когато почувствате, че стомахът находчиво си иска своето, изяжте няколко парчета от зеления зеленчук и изпийте чаша вода. Освен че ще сте сити, ще помогнете на тялото си да се отърве от токсините.

Листни зеленчуци
В тази група влизат спанакът, зелето, броколите. Те засищат, богати са на фибри и ви дават множество витамини и минерали.

Най-пълната и лесна рецепта за ориз със зеленчуци на фурнаДа, оризът със зеленчуци е класика! И може би се приготвя във всяка българска кухня. Понякога оризът…May 9 2018skafeto.com


loading...