сърце

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Имате проблеми със сърцето? Ето как може да ги минимизирате и дори да се отървете от тях! За целта приложете диетичния модел, предложен от 12 влиятелни сърдечно-съдови специалисти, като консумирате редовно следните видове храни полезни за сърцето, за които е и доказано, че имат силен профилактичен ефект по отношение на сърдечно-съдовите заболявания.

Това са:
1) 30 грама ядки на ден.
2) Зеленчуци със зелени листа – като приготвени със зехтин салати.
3) Леща и бобови храни, които следва да консумирате евентуално сурови или сготвени със зехтин.
4) Боровинки и ягоди – вкусен коктейл, изготвен от тези плодове.
Всяка втора жена страда от лениви черва, но ако хапваме тези храни ще се справим с лекота с проблема!Ленивите черва са характерен проблем при всяка втора жена. Дамите страдат много повече от това непри…Mar 7 2017skafeto.com
При това имайте предвид следните обстоятелства.

Първо, убедете се, че плодовете и зеленчуците са „натурални“, а не са произведени пълни с нитрати, които са изключително вредни, тъй като биохимичното им превръщане дава канцерогенни продукти.

Второ, консумирайте плодовете цели, а не под формата на сокове, чийто ефект може да се окаже с обратен знак.

Трето, не използвайте съмнителни добавки към горните храни. Така вие ще приложите на практика един истински „диетичен модел“ с полезни за сърцето храни, благодарение на който ще се понижи трайно както кръвното ви налягане, така и кръвната захар, а освен това ще се активира процес на разтваряне на плаките по стените на кръвоснабдяващите артерии.

Всичко това ще ви предпази, разбира се, от инфаркти и инсулти.


Припомняме, че винаги преди да се поставите на диета е добре да се консултирате със своя личен лекар, който познава достатъчно добре вашето здравословно състояние.Храните, които ще стопят мазнините в тялото виДа ядеш и слабееш звучи като утопия, но всъщност, в тази мечта си има и сравнителна доза истина, пос…Feb 24 2017skafeto.com