Здраве

9 храни, които ще стопят мазнините в тялото ви

9 храни, които ще стопят мазнините в тялото ви

Да ядеш и слабееш звучи като утопия, но всъщност, в тази мечта си има и сравнителна доза истина, постижима задача, която всеки може да изпълни. Въпреки че е приета истината колкото повече да ядете, толкова и да пълнеете, не с всички храни е така. Има продукти, които сами горят мазнините в тялото. С тях не просто потискате апетита и постигате ефекта на ситост по-бързо, но и давате на тялото калории, които се усвояват като полезни витамини и вещества, вместо да се трупат под формата на мазнини. А вече натрупаните мазнини започват да се топят…именно с тези 9 храни:
1. Яйца – всякакви без пържени. Яйцата ви носят 15% от нужната доза белтъчини за деня и са идеален вариант за всяко едно от трите основни хранения.
2. Кисело зеле – добавете го като гарнитура или залъжете глада под формата на леко междинно хранене, защото то има фибри и витамин С, нужни за бързото елиминиране на подкожните мазнини.

3. Картофи на фурна, защото те са идеален източник на пектин, който да елиминира свободните радикали, които пък ви пречат да отслабнете, и са крайно нискокалорични.
4. Кисело мляко, но само ако е максимум 2%. То е идеалният вариант да стимулирате метаболизма и да накарате червата да започнат да работят във ваша полза.
5. Артишок – с 0 празни калории или вредни вещества, но с много важни елементи, които в същото време създават и усещане за ситост доста бързо.
6. Червен боб – идеален срещу запек и за хора, които задържат вода!
7. Бадеми – любима закуска за хора, които търсят фибри и енергия през целия ден.
8. Маслините пък са най-добрият продукт, с който лесно да контролирате оптималното тегло.
9. Стафиди – горят мазнините безотказно, като същевременно съдържат много малко калории.

loading…


Copyright © 2016-2017 SKAFETO.COM Всички права запазени.

До горе
Препоръчано
Един от най-популярните телевизионни водещи в България Слави Трифонов направи разтърсващо признание. Дългия за първи…
error: Съдържанието е защитено!