мазнини храни тегло

Да ядеш и слабееш звучи като утопия, но всъщност, в тази мечта си има и сравнителна доза истина, постижима задача, която всеки може да изпълни. Въпреки че е приета истината колкото повече да ядете, толкова и да пълнеете, не с всички храни е така. Има продукти, които сами горят вашите мазнини в тялото. С тях не просто потискате апетита и постигате ефекта на ситост по-бързо, но и давате на тялото калории, които се усвояват лесно от него, като полезни витамини и минерали, вместо да се трупат под формата на мазнини в съответните депа. А вече натрупаните мазнини започват да се разграждат по-лесно…именно благодарение на тези 9 храни:

1. Яйца – приготвени по всякакъв начин (с изключение на пържене). Яйцата ви носят 15% от нужната доза белтъчини за деня и са идеален вариант за всяко едно от трите основни хранения.

2. Кисело зеле – добавете го като гарнитура или залъжете глада под формата на леко междинно хранене, защото то има фибри и витамин С, нужни за бързото елиминиране на подкожните мазнини.

3. Картофи на фурна, защото те са идеален източник на пектин, който да елиминира свободните радикали, които пък ви пречат да отслабнете, и са крайно нискокалорични.

4. Кисело мляко, но само ако е максимум 2%. То е идеалният вариант да стимулирате метаболизма и да накарате червата да започнат да работят във ваша полза.

5. Артишок – с 0 празни калории или вредни вещества, но с много важни елементи, които в същото време създават и усещане за ситост доста бързо.

6. Червен боб – идеален продукт срещу лениви черва и за хора, които задържат вода!

7. Бадеми – много любими като закуска за хора, които търсят фибри и енергия през целия ден.

8. Маслините пък са най-добрият продукт, с който лесно да контролирате оптималното тегло.

9. Стафиди – горят мазнините безотказно, като същевременно съдържат много малко калории.


loading...