GOLDEN Oil

За способността на маслата, извлечени от растения да преобразяват косата и да я възстановяват, се знае от древни времена. Ценните съставки обвиват косъма, задържат в него необходимата влага и подхранват в дълбочина. В резултат на използването им, косата е блестяща, гладка и „послушна“. Точно такъв ефект постигаме с GOLDEN Oil Complex COLLAGENA Solution – богат продукта за коса, който придава сила и моментален блясък. Повече за него, вижте ТУК.

Съществуват масла, които са способни да изгладят кутикулата, да възстановяват повредената коса и да направят сухата и увредена коса по-мека и гъвкава. Едновременно с това стимулират растежа. Важно е да се направи правилен избор, в която съставките да действат хармонично една с друга. Виж готова формула ТУК.

Независимо какво масло избираме, основната характеристика, на която трябва да обърнем внимание е способността му да прониква и възстановява в дълбочина. В същото време то не трябва да утежнява косата и да я прави да изглежда мазна и неподдържана. Точно такъв букет от ценни масла и съставки намираме в GOLDEN Oil Complex.

 
4 МАСЛА, които са доказали изключителната си полза за красотата и здравето на косата:

1.    Арганово масло подхранва косъма, изглажда, придава огледален блясък. Не случайно то е наречено „течното злато на Мароко“.

2.    Масло от бабасу предпазва от накъсване и възстановява изтощената коса.

3.    Масло от маково семе ревитализира косата и повишава нейната гъвкавост, предпазва от накъсване.

4.    Масло от овес хидратира, поддържа структурата на косъма.

+ 2 допълнителни ценни съставки за буйна и блестяща коса

1.    Сквален. Помага на косата да има елегантен и поддържан вид. Създава луксозно, копринено усещане.

2.    Колаген. Българският патентован колагенов хидролизат има доказано молекулярно въздействие върху правилната структура на косъма и кожата.

Всичките 6 са включени в състава на GOLDEN Oil Complex. Един продукт, който подхранва, възстановява, хидратира, придава блясък и поддържа косата в елегантен вид! Още за продукта и как да се сдобиете с него, вижте ТУК

Как се използва GOLDEN Oil Complex?

Малко количество разнесено по дланите се нанася върху леко влажна коса от средата към краищата. Проблемните зони се преобразяват при редовно третиране.

GOLDEN Oil Complex е удобна ежедневна грижа. Препоръчва се при често топлинно третиране (сешоар, преса), както и при цъфтяща, изтощена коса. Подходящ за всеки тип коса. Особено подходящ при условия, които „наелектризират“ косата – изкуствени материи на дрехите, шапки, лоша екология.

Комбинация от масла слагат край на цъфтежа и изтощената коса, придават сила и огледален блясъкБлагороден и благодатен продукт, за който косата ще ви бъде благодарна! Можете веднага да се възползвате от действието на GOLDEN Oil Complex, като си поръчате от ТУК.


loading...