Мъж решил да проведе странен експеримент за тялото си. Всеки ден той изпивал по 4 литра вода в продължение на 30 дни. Любопитни ли сте да разберете какво му се е случило?Четири интересни факта за водата, които ще ви изненадатВодата е извор на живот и това е неоспорим факт. Има обаче някои свойства, с които едва ли сте запоз…May 26 2019skafeto.com

Уил Фертън, нюйоркски автор, решил да се подложи на наистина странен тест. За експеримента предварително приготвил много вода.

Ден 1: Начало на експеримента
Уил си осигурил 4-литрова бутилка за вода, която винаги да бъде видима и да му вдъхва нужната мотивация.

Ден 5: Мъжът започнал да ходи до тоалетна почти на всеки 20 минути.

Ден 10: Американецът започнал да се чувства по-енергичен и красив.
До десетия ден от експеримента Уил започва да се чувства по-добре. Той казва, че се събужда по-енергично. Когато се видял в огледалото, установил, че косата му е придобила здравословен блясък. Също така забелязал подобрение на кожата си. Но човекът подчертава, че всички ефекти, които той улавя, може да бъдат плацебо.
Ако попитате какъв е плацебо ефектът, той ще отговори, че може да е почувствал тези положителни резултати чрез самовнушение, дори ако водата няма ефект върху него, тъй като той започва този експеримент, вярвайки, че течността ще има положителни ефекти.

Ден 15: По-енергичен е от всякога. На 15-ия ден от експеримента експериментаторът започва да се чувства още по-добре и два пъти по-енергичен. Той пие няколко чаши вода на час. Установил, че сънят му е станал по-дълбок и е по-продуктивен на работното си място.

Ден 25: Започва да се чувства по-щастлив. На 20-ия ден от експеримента Уил каза, че други хора са започнали да го виждат по-радостен и позитивен, а когато мъжът достигнал до 25-ия ден от експеримента, неговата приятелка споделила, че кожата на мъжа се е изчистила.

Ден 30: Безумният експеримент завършва и Уил е доволен от резултатите.
След като завършил този луд и интересен експеримент в продължение на месец, Уил се чувствал щастлив и много по-здрав.Ако пием водата по този начин, тя наистина ще направи чудо с тялото ниВодата е извор на живот. Тя е напитката, без която тялото ни не може. И освен това е течност, която …Feb 26 2019skafeto.com

Той споделя, че не е препоръчително да изпробвате експеримента, тъй като не се знае кое човешко тяло как ще реагира, тъй като всичко е индивидуално. За провеждането на опита той е бил под надзора на специалист.


loading...