адреналинка

Бившата адреналинката от „Господари на ефира“ Яна Христова, която се прочу с по*но клипчетата си, се изправя пред съда за стара катастрофа. Застрахователна компания е завела дело срещу 32-годишната блондинка за предизвикан автоинцидент срещу нея през 2014 г.
Процесът започна на 29 януари, но подсъдимата не се яви лично, а изпрати само адвоката си. Делото обаче беше отложено и съдията поиска протоколите на КАТ от инцидента и призова Яна Христова да бъде разпитана по случая.
Танцьорката е имала пълно каско на возилото си и, а от застраховката „Гражданска отговорност“ са покрили щетите на пострадалия автомобил.Помните ли Жана и Яна от „Господарите“? Не е за вярване какво се случва на всяка адреналинка, когато слезе от екранИзчезне ли някоя адреналинка от екран, почти сигурно е, че много скоро ще стане майка. Поне това пок…Oct 4 2017skafeto.com

Компанията, застраховала другата кола обаче, сега иска 504 лв. Това се случва малко преди да изтече 5-годишният период, в който могат да се предявят претенции, пише „Телеграф“.
Неотдавна се разбра също, че Яна Христова е бременна с второто си дете. Блондинката обаче упорито крие кой е таткото. Макар да е в деликатно състояние, проблемите с първия й съпруг не престават. Двамата с Ивайло Леков продължават да водят дела за попечителство на първородния им син.
Блондинката не може да вижда сина си повече от две години, но не престава да се бори за сина си.Помните ли хубавицата Ени? Ето какво се случва с адреналинката след раздялата ѝ с Господарите (СНИМКА)Господари на ефира ще се запомни не само със смешните скечове, но и с първите адреналинки, които тан…Oct 14 2018skafeto.com

loading...