Айзък Азимов луната

Айзък Азимов отдавна предполага, че Луната не е естествено астрално тяло. Всички независими проучвания оттогава подкрепят мнението на Азимов и е доказано извън всяко разумно съмнение, че гравитационните характеристики на Луната не са просто ненормални, пише HiddenTruth.site.

Те са точните числа, необходими, за да не може Луната да „избяга“ от гравитацията на Земята и да бъде „издърпана“ към Слънцето, както би трябвало да бъде, според закона за всеобщото привличане.

Има стотици неестествени явления, които се случват на повърхността на Луната, и които НАСА никога не е разкривала пред широката публика. Въпреки това, спътникът е наблюдаван от векове от независими изследователи, които са на мнение, че Луната е конструиран космически кораб, а не нормално астрално тяло.

По-долу Ви представяме някои от тези наблюдения.

Луната е по-стара от Земята. Въглеродното датиране показва, че Земята е на 4,6 милиарда години, а Луната на 5,3 милиарда години.

Прахът около Луната, който се предполага, че е дошъл от атмосферните влияния и разпадането на скалите по повърхността на Луната, има химичен състав, който не съответства на състава на скалите на самата Луна. Самият този прах е един милиард години по-стар от Луната.

Луната няма магнитно поле, но лунните скали са намагнитизирани.

Има доказателства, че лунните кратери са създадени чрез вътрешни влияния, но Луната никога не е била достатъчно гореща, за да се образуват вулкани.

Повърхностните метали са по-тежки от металите в сърцевината. Обикновено леките метали се намират на повърхността, а по-тежките по-близо до сърцевината.

Повърхностните метали са съставени от 80 % титан. Толкова титан не съществува в цялата планета Земя.

На Луната има сеизмична активност без съответни метеорни удари или движение на тектонски плочи.

Има наблюдение на изригвания с червеникав блясък, идентичен и повтарящ се, преместващ Луната по-близо до Земята. (Николай Козирев, 1958 г., обсерватория Lowell, 1963 г.). Прилича ли това на тласкащо устройство?

Горното, заедно с безброй други случаи, изглежда показват, че Луната не случайно е поставена в орбитата на Земята, или в резултат на прилагането, на който и да е закон на астрофизиката.

Представена е теория, че Луната е поставена като щит за Земята от метеорити. Нека приемем това като факт. От кого? Бог? Или …? Нека не се фокусираме върху частта на щита. Нека се съсредоточим върху „беше поставена“.

Тази теория приема, че някой е поставил Луната там, където е тя, като прави дебата фокусиран върху целта. Въз основа на определени факти са изложени теории, които подкрепят концепцията, че цялата ни планета е създадена като затвор. Според една теория това е затвор за наблюдение на нашия вид.

Друга теория е, че Земята е „духовен“ затвор. Като оставим настрана здравия разум на хората, цитирали тези теории, и дисквалификациите по очевидни причини от други учени, нека се съсредоточим върху фактите, на които се основават тези теории.

Да останем отворени за това, тъй като е съвсем естествено, че когато се изведе теория, подкрепяща нещо различно от това, което се преподава в училище, повечето хора я отхвърлят, без дори да обмислят доказателствата.

1. Земята по своята е същност нестабилна планета.

Тя не може да поддържа дълготрайни цивилизации. Какви факти подкрепят това твърдение?

Непрекъснати земетресения, изригвания на вулкани и други „природни явления“, които предполагаемо разрушават всяка цивилизация, която се развива с бързи темпове. Например, минойската цивилизация, Атлантида, Помпей, Дамган (Иран), Антиохия и др.

Логично ли е човечеството да се опитва да изгради нещо върху основа, която е в състояние да разруши всичко изградено за секунди? Възможно ли е да няма друга възможност, например да се напусне планетата и да се отиде някъде другаде с по-благоприятни условия?

2. Човечеството е саморазрушително.

Безусловен факт е, че хората създават войни, извършват нападения, убийства, изнасилвания, престъпления и всичко, което може да си представим да нарани други живи същества. Не се ли случва точно това в затвор, пълен с престъпници?

Хора са пращани зад решетките, когато престъплението им е в малък мащаб (отделни лица и малки групи), но мащабните „инциденти“ се записват в историята като значими събития. Например, кръстоносните походи, световните войни, революционните войни, гражданските войни. И те се преподават в учебниците по история и училищата. Има ли смисъл това за някого?

3. Човечеството винаги се движи от „висша сила“.

Нека да разгледаме някои от големите фигури в историята: Александър Велики, Карл Велики, Барбароса, Петър Велики, Иван Грозни, Мао Дзъдун, Йосиф Сталин, Уинстън Чърчил, Адолф Хитлер, Бенито Мусолини, Червените кхмери, Чингис хан, Атила, Юлий Цезар, Франсиско Писаро, списъкът продължава и продължава. А между тях: около 1 000 000 000 мъртви.

Да, цифрата е правилна. Един милиард мъртви хора във войни, водени от „висша сила“. Един милиард души, жертвани „в името на Висшата сила (заменете Висшата сила с каквото име предпочитате)“.

Кой е най-добрият начин за контрол на затворниците? Позволявате им да запазят структурата на бандата си в затвора. Арианската нация срещу Черните пантери, Триади срещу мафията, Латиноамериканците срещу всички останали …

Разделяй и владей. Най-старият трик в историята. 756 000 затворници във всички затвори по света са загубили живота си при групови вражди зад стените на затвора. И за какво? Идеология, раса, религия …

Приликите са очевидни …

От една страна, има извънземно астрално тяло, поставено в положение от непознати сили, с точните свойства, необходими, за да остане там завинаги, и с мистериозни събития, наблюдавани на повърхността му. От друга страна, има население, което действа точно като затворници.

Грешно ли е да се предположи, че астралното тяло е поставено там, за да пази затворниците? Какво мислите Вие?


loading...