Айнщайн Розуел

Алберт Айнщайн пристига в Розуел през 1947 г., за да изучава останките от НЛО и извънземни, казва д-р Шърли Райт, цитирана от Daily Star. От информацията става ясно, че доктор Райт е била асистентка на известния физик и тя прави изявлението си в секретно доскоро видео.

Шърли Райт изтъква, че се чувства задължена да „разкрие истината“ за това, че Айнщайн, „най -известният теоретичен физик на 20 -ти век“, е помолен да посети тайната база през юли 1947 г., за да даде своето експертно мнение. Тя и Айнщайн са били помолени да вземат участие в „кризисна конференция“ в авиобазата в Ню Мексико, в която са участвали и други военни и учени. Доктор Райт разказва:

Беше ни показан извънземен самолет. Той имаше форма на диск. Размерите му достигаха една четвърт от пода на хангара. Самолетът бе повреден от едната страна. Корпусът на кораба беше покрит с отразяващ материал, но когато се приближихме до него, той сякаш избледня.

Айнщайн изобщо не се тревожеше, че вижда ясни доказателства за живот извън Земята. Не записах първоначалните му коментари в бележките си, но той каза нещо в смисъл, че не се изненадва, че са пристигнали на Земята, и че това му дава надежда, че можем да научим повече за Вселената. Според него контактът трябва да е от полза и за двата ни свята.

След това Шърли Райт продължава да говори за това как са видели самите извънземни.

На някои специалисти беше позволено да разгледат по-тблизо, включителнои на моя шеф. Всички ми изглеждаха еднакви, всичките пет. Те бяха високи около пет фута, без коса, с големи глави и огромни тъмни очи, а кожата им беше сива с лек зеленикав оттенък, но повечето от телата им не бяха голи, тъй като бяха облечени с прилепнали костюми. Но чух, че нямат пъп или гениталии.

Доктор Райт допълва, че е имало друго НЛО и един извънземен е все още жив. Той се „гърчи от болка“. След това тя е изведена от сградата, докато на Айнщайн е било позволено да остане. Д-р Райт се заклела да пази тайна и е наясно, че разказът й ще бъде отречен по всички официални канали.

Вижте още:
Тесла, Маркони и Едисън са били убедени в съществуването на извънземниВ началото на ХХ век, американското общество е изключително развълнувано от неочакваните разкрития н…Jun 27 2021skafeto.com

Млечният път е пълен с мъртви извънземни цивилизацииИзследванията показват, че Млечният път може да е пълен с мъртви извънземни цивилизации, които са би…Dec 27 2020skafeto.com

САЩ и Израел общували с галактическа федерация на извънземниСпоред бившия ръководител на израелската програма за космическа сигурност Хаим Ешед САЩ и Израел са …Dec 8 2020skafeto.com


loading...