Нашественици

Нашественици от извънземното пространство са тук и се съвкупляват с хора, като целят да създадат висш хибриден вид. Това твърди академик от Оксфордския университет, цитиран от вестник „Ретро“. Извънземни хибриди, произлезли от смесени родители, ще надживеят хората на Земята, когато климатичните промени опустошат планетата ни.Проф. Лъчезар Филипов: Извънземни отвлякоха дядо от варненско селоПроф. Лъчезар Филипов е единственият жив син на експремиера Гриша Филипов. Останалите двама загинаха…May 19 2019skafeto.com

Екстравагантната теория бе представена в публичното пространство от корейския лектор д-р Янг-Хе Чи, който преподава в Оксфордския ориенталски институт. Академикът твърдо вярва в теорията за визитите на извънземните и за честите отвличания на човешки вид от тези същества.

Д-р Чи вярва, че има връзка между отвличанията от извънземни и климатичните промени. Той споделя: „Една от версиите за това е, че те намират нашето ДНК за ценно, що се касае до запазване на поколенията.

Втората е, че искат да създадат видове, които могат да оцелеят във времена на бъдещи климатични промени. Някои от отвлечените твърдят, че тези хибриди притежават висок интелект и поради тази причина могат да се справят с всякакви проблеми, да станат бъдещи лидери“.

Академикът смята, че съществуват четири основни типа извънземни видове и те се характеризират със своя отличителен външен вид. Тези четири вида са: такива, подобни на насекоми, извънземни със змийски очи, малки извънземни и високи и плешиви извънземни.

Твърди се, че тези, подобни на насекоми, са начело на всички останали, техните заповеди се следват от другите.Проф. Лъчезар Филипов: Извънземните са на Земята от хилядолетия“Хората имаха възможност да видят нещо, за което до момента само сме гадали и мечтали. Така изследова…Apr 28 2019skafeto.com


loading...