Когато спите, вашето подсъзнание работи усилено, създавайки коя от коя по-причудливи картини, в които сте неизменен участник. Събуждате се и се питате какво означава този или онзи сън. Имайте предвид, че сънищата са отражение от истинското ви емоционално състояние. По-долу ви даваме насоки как може да тълкувате сънищата си. Ако сънувате че летите, то това означава стремеж към някакъв тип свобода и воля да постигнете мечтите си. Сънувате вода – това означава, че сте пред ново начало, тъй като водата измива всичко. Сънищата за зъби са най-разнообразни могат да означават както смърт /падане на зъб/, така – ако ви се вади зъб – край на тежък период от живота ви; изгнилият зъб пък е страх и тревоги. Тайните на вашия мозък се проявяват във вашето поведение!Не случайно го наричаме супер…Мозъкът е нашата Вселена, позволяващ ни да надникваме все по-дълбоко както в макро-, така и в микрок…May 4 2017skafeto.com

Падането на зъб би могло да означава още и липса на взаимност в една връзка, страх от загуба или прикриване на истината.

Сънуването на смърт може да означава: край на нещо, удар по егото, стрес и гняв, а също и значителни емоционални проблеми. Сънуването на бременност означава разработване/участие в нови проекти, растеж и развитие в кариерата. При сънищата, свързани с къщи, също тълкуванията са различни – от спасение и комфорт, до заровени спомени и подсъзнателна интуиция. Сънувате пари – те символизират късмета ви; при печелене на пари от лотарията например, то може да очаквате коренна промяна в начина на живот. А ако изневерявате на сън – това означава нереализирани или потиснати сексуални желания, както и страх да не бъдете изоставени. Ако насън видите огън от разстояние, то това символизира желание за промяна; ако обаче, огънят е близо – очаквайте замесване в рисковани дейности; палите пък огън – значи налице е дълго потискан гняв. Голите сънища най-често символизират страх да не се изложите, предстояща извънбрачна връзка или загуба на уважение.

loading...