Ксения Петербургска е започнала да твори чудеса и да помага на хората, най-вече на жените още приживе. След смъртта й параклисът над гроба и в Санкт Петербург станал място за поклонение на много хора и е такова и до днес. С молитвите на блажената Ксения страдащите се изцелявали, в семействата наставал мир, а търсещите работа намирали най-подходящата за тях.
На блажената Ксения Петербургска се молят за омъжване, за здраве, за любов, за бременност, за деца и при всякакви тежки ситуации.
Как защитава иконата
Иконата на света блажена Ксения защитава от сплетни, избавя от лоши мисли и дързост, предпазва от измами и лицемерие. На святата се молим с молба да премахне бедите от градовете и страната. В дома нейната икона ще стане преграда за болести и скърби. Блажената света Ксения е една от най-почитаните руски светици – “утешаваща всеки, който й се помоли” – така я наричат хората.Любимата икона на Ванга прави чудеса като я погледнете! Вижте я (СНИМКА)Чудотворна икона се намира на съхранение в Роженския манастир. Това е иконата на Богородица Портаити…Nov 29 2018skafeto.com

За какво помага иконата
Иконата на света блажена Ксения помага на жените да се омъжат сполучливо и да живеят със съпрузите си в любов и съгласие. Молитвата пред светицата дава сили, учи на смирение, укрепва вярата. Молят св. Ксения за благословия в предстояща работа. Иконата спомага за постигане на успех във всички сфери на живота. Родителите се молят на св. Ксения за помощ при възпитанието на децата и за отличен успех в училище. А тези, които нямат деца й се молят да им помогне да имат. Към св. Ксения Петербургска се обръщат в най-различни тежки житейски обстоятелства.
Днес ви представяме една молитва, която ще ви помогне, ако сте изпаднали във финансови трудности или търсите работа. Казват за нея, че помага за сбъдване на желания и постигане на цели.
Родителите е необходимо да я изричат при проблеми със своите деца, а ако нямат, тя ще ги дари с рожби. Тази молитва помага на семейните да живеят в любов и разбирателство, а на самотниците- да намерят своите половинки.

Молитва към света блажена майка Ксения Петербургска
„О, света всеблажена майко Ксения! Ти си живяла под покрива на Всевишния, укрепявана от Богомайката, търпяла си глад и жажда, студ и зной, безчестие и гонение, заради което си получила от Бога дара на прозорливост и да вършиш чудеса, а така също да си почиваш под сянката на Всемогъщия. Сега светата Църква те прославя като благоуханно цвете. Стоейки пред мястото на твоето погребение пред твоя свят образ, като пред жива и съпребиваваща с нас, ние ти се молим: приеми нашите просби и ги принеси на престола на Милосърдния небесен отец, защото имаш дръзновение към Него, и изпроси за прибягващите към тебе вечно спасение, щедро благословение за всички наши добри дела и предприятия, избавление от всички беди и скърби. Застани с твоите свети молитви пред Всемилостивия наш Спасител, защото ние сме недостойни и грешни.

Помогни, света блажена майко Ксения, младенците да бъдат озарени със светлината на Светото кръщение и да се запечатат с печата на дара на Светия дух, децата да се възпитат във вяра, честност, страх Божий и да преуспяват в доброто учение; болните и недъгавите изцери, на семейните дарувай любов и съгласие, на монашестващите помогни да се подвизават с добрия подвиг, като ги запазваш от зли хули, духовните пастири утвърди със силата на Светия дух, народа и страната ни запази в мир и спокойствие, за лишените в предсмъртния час от причащение със Светите Христови тайни се помоли. Ти си наша надежда и упование, ти ще чуеш бързо моленията ни, ти си нашето избавление и затова ти принасяме благодарност и заедно с тебе славим Отца и Сина и Светия дух, сега и всякога и во веки веков. Амин.“За първи път у нас: Плачеща икона твори светкавични чудеса (СНИМКА)Плачеща икона на св. Ефрем Нови Чудотворец пристига за първи път в България!
Светинята идва заедно с…
Jan 17 2019skafeto.com


loading...