Христо Шопов

Един от най-обичаните и талантливи български актьори Христо Шопов изгрява със своята ролята си на Иван в култовия български филм „Вчера“.

За връх в кариерата си актьорът счита ролята на Пилат Понтийски в „Страстите Христови” (2004) с режисьор Мел Гибсън. Познаваме таланта му отлично и от родолюбеца Йордан Вълчев от сериала „Дървото на живота” (2013), който се оказва и любим образ на Христо Шопов. Разговорът ни с него е откровен и любопитен, пишат от БЛИЦ.Самотната Мария Игнатова показва горещо тяло в клипСлед поредната раздяла с любовта на живота си Димитър Рачков, телевизионната водеща Мария Игнатова д…Apr 11 2019skafeto.com

Актьорът споделя, че съвсем скоро излиза премиерата „Верига от думи“ – на 12 април в Хасково.

„Това е една пиеса, която ми предложиха преди може би три години. Сега й дойде времето. Това е пиеса с двама актьори. За да е изненада, за сюжета няма да говоря, така че дори и тези, които го познават, ще останат изненадани, след като видят този спектакъл. В общи линии става дума за един жанр, който не е много популярен в театъра-психотрилър. Доста е забавно, с неочаквани обрати и изненадващ финал.“ споделя актьорът пред БЛИЦ.

Христо Шопов споделя още, че актьорската професия далеч не го изморява, а напротив – любовта му към театъра и киното расте с всяка изминала роля.

Актьорът допълва още, че никога не се е стараел да прилича на своя баща – именитият актьор Наум Шопов, а колкото до своя син – Наум Шопов-младши за него разказва, че в началото се е допитвал за много професионални съвети, но към днешна дата вече е много по-обигран и се справя със задачите си с по-голяма лекота, тъй като опитът му нараства значително.Живот като на кино: Внукът на Тато си купи самолет (снимка)Внукът на Тодор Живков – Тодор Славков има дарбата винаги да привлича медийното внимание. Това е бла…Apr 11 2019skafeto.com

loading...