Алекс

Българската певица и телевизионна водеща Алекс Раева сияе от щастие, а поредното категорично потвърждение за хубавите мигове, които изживява в ежедневието си, е актуална нейна снимка, от която личи, че вече е в доста напреднала бременност, пише Blitz.bg.Гръм в БНТ! Сашо Диков иска шефското място, закани се на мързеливите и некадърнитеКултовият спортен журналист Сашо Диков ще се кандидатира за генерален директор на БНТ. Новината потв…May 26 2019skafeto.com

Певицата споделя за първи път свой фотос, а на кадъра е облечена в спортен панталон и късо бюстие – вероятно за да постави акцент именно на добре оформеното си наедряло коремче.

В неформална обстановка, снимката показва, как нейна приятелка – дизайнерката на бижута Зора Романова, рисува усмихнато момиченце върху корема й, което спокойно може да се тълкува като намигване и за пола на дългоочакваната първа рожба на водещата на музикалното предаване „X Factor“.

Алекс Раева показа за сефте наедрялото си коремче

Веселият кадър е придружен от текст: „Ще бъде детска планета“ и хаштагове #soon#baby.

Припомняме, че Алекс Раева е във връзка с приятеля си вече повече от година, след като съдбата ги събра на една от екзотичните й ваканции за гмуркане. До момента обаче тя не е споделяла нито дума за любимия си, който видимо е по-възрастен от нея. Двамата се появиха за първи път заедно и на откриването на изложбата на Стилияна Узунова в галерия „Нирвана“ преди седмица.

Алекс Раева е българска певица, която в рамките на пет години е част от „Шоуто на Слави“ и взема участие в турнетата на „Ку-ку бенд“. Започва самостоятелна кариера през 2006 г. Родителите ѝ също са актьори – Илия Раев и Наталия Бардская.

От 2011 до 2014 г. играе Нина Роси/Росица Николова в сериала „Седем часа разлика“. През 2016 води кулинарното реалити „Bake Оff: Най-сладкото състезание“, заедно с Рафи.

През 2017 г. участва в българския дублаж на филма „Смърфовете: Забравеното селце“, в ролята на Смърфурия (озвучавана в оригинал от Мишел Родригес).Братът на Рачков пак сгази лука, този път няма да му се разминеБратът на популярния български актьор Димитър Рачков – Петър, е арестуван докато продава пико на кли…May 26 2019skafeto.com


loading...