Алекс Сърчаджиева София

Неотдавна, в началото на тази година на свръх имения си ден, от този свят си отиде обичания български актьор – Иван Ласкин, известен на своите фенове и на широката българска общественост като „лошото момче на българското кино“. След като той почина съвсем млад, неговата съпруга Алекс Сърчаджиева и детето им останаха сами със своята тъга. И за да се отърси от мъката, актрисата взе решение да се отдаде изцяло на работа, защото в противен случай трудно би излязла от клопката на мъката.Алекс Сърчаджиева бяга във ФранцияСлед като Иван Ласкин си отиде от този свят съвсем млад, съпругата му Алекс Сърчаджиева определено т…Apr 19 2019skafeto.com

И наистина актрисата не спира да работи и е толкова отдадена на превъплъщенията си на сцената, че сякаш нищо не е в състояние да я разконцентрира. Освен мисълта за един от най-големите й страхове. Ето какво какво е всъщност нейното притеснение:

Алекс страда от клаустрофобия и това е една от причините, поради които не осъществява и своите мечтани пътувания. Самата мисъл, че трябва да лети със самолет до голяма степен я ужасява.

„Сигурно никога няма да отида до Америка, например, защото преди това трябва да ме упоят, да направят нещо такова, от което с часове да не се събудя в самолета. Последният път, когато пътувах до Москва, въпреки че полета до там беше 3 часа, положението беше много зле”, споделя Сърчаджиева в скорошно тв интервю. Но все пак добавя с усмивка, че би пробвала да излекува този проблем с хумор, пишат от БЛИЦ.

Всъщност Алекс определено е прекрасен пример за малката си дъщеря София – не само на думи, но и на дела. След като загуби голямата си любов Иван Ласкин, актрисата гледа да съчетава грижите за момиченцето си с ангажиментите на сцената.Алекс Сърчаджиева заминава за Америка, ще лекува мъката по ЛаскинАлександра Сърчаджиева е получила покана да замине за Америка заедно с дъщеря си София. Предложениет…Apr 8 2019skafeto.com


loading...