ретроградния Меркурий

Ретроградният Меркурий е в основата на силния гняв на премиера Бойко Борисов от вчера, когато той се скара остро на шефа на АПИ Георги Терзийски, че му „прави номерца“, като „изкарва хората на улиците“ заради изискването на винетки по пътища в границите на Столична община.

Това обясни от ефира на БТВ астроложката Алена. Изказването й беше провокирано от въпрос на водещия Антон Хекимян по темата за критичния период и как ни влияят звездите.

Премиерът можеше и да се въздържи от тази бурна реакция, но в периода на Реторградния Меркурий трудно сдържаме емоциите си, обясни Алена.

Тя даде и други примери. „Снощи за първи път от години не отидох на шествието в памет на Васил Левски, въпреки че живея на метри от паметника, чуваха се дудукания, викове, това също е свързано с Ретроградния Меркурий“, смята Алена.

Този лош знак повлиял негативно и на президента Румен Радев, който говори с колегата си Владимир Путин на 18 февруари, като засегна и стратегически енергийни проекти за България. „Как ще обсъждаш в Ретрограден Меркурий енергийни проекти, още повече, че не е твоя работа“, възмути се Алена.

От 17-и до 10 март е периодът на ретроградния Меркурий, отправи тревожно предупреждение тази сутрини астроложката Алена.

„Този път ретроградният Меркурий съвпада с разрушителната година на Уран и не е чак толкова традиционно явление. Съвпада и с годината на Плъха съгласно източния зодиак. От една страна Меркурий ще гради заедно с Уран, но може и да руши. Меркурий налага конкретни забрани в глобален план. Не трябва да се подписват глобални международни договори. Не трябва да се разпалват военни огнища. Трябва да се внимава в междунароните разговори и преговори“, предупреди Алена.

„Трябва да има клауза, ако се подписва нещо, да е тогава, когато той минава в директно движение. Ако човек реши да си сменя работата, е хубаво да има клауза за 3 месеца за преподписване. Трябва да се стъпва на всяко стъпало, да не се вземат по три наведнъж. Меркурий е в Риби. Стълкновението на планети води до агресия в общуването. Това е дома на случайното общуване. Най-важното: Не си купувайте бяла и черна техника, аз така приключих на 5-ия ден с мобилен телефон, който ми беше подарък. Планетата не е причината, а нейното влияние не дава възможност за реална преценка на покупката, която правим. Например отиваш да си купуваш микровълнова печка и избираш такава, която има някакъв дефект. Хората не са така предпазливи в този период. Най-важното е да се пазите от познанства, които не са добри. Не бързайте да допускате хората до себе си“, каза още Алена.

Виж още:Трифазната брада на премиера следва циклите на Меркурий (ФАЗИ НА БРАДАТА БОРИСОВА)С течение на времето лицевото окосмяване на премиера Бойко Борисов търпи една флуидност, която озада…Feb 17 2020skafeto.com

Алена: Борисов и Радев да се готвят за странна съдба при ретроградния МеркурийРетроградният Меркурий започна на 17 февруари и ще властва до 10 март. През този период е много веро…Feb 19 2020skafeto.com

loading...