300 килограма

Наднорменото тегло е проблем в световен мащаб. За съжаление, от него започват да страдат все по-млади хора, което е притеснителна тенденция. Когато имаме излишни килограми, това не само се отразява на самочувствието ни, но и може да доведе до сериозни здравословни проблеми, които да заввършат с фатален изход. Днес ви представяме една история за жена, която тежеше 300 килограма, а сега е неузнаваема.

Трудно е а се повярва, но на снимката, която виждате, стои момиче, което тотално преобрази външния си вид и в момента е направо неузнаваема. Сега ще ви разкажем историята на трансформацията на Амбър, предават от jenata.blitz.bg. Тя е родена през 1990 година в САЩ Орегон. Още от малка обаче е измъчвана от наднормено тегло. Едва 12-годишна тя вече тежи повече от 100 килограма.
Амбър тежеше 300 килограма, а сега е неузнаваема (Снимки)

Когато навършва 23 години, тя вече има сериозни здравословни проблеми. Трудно й е дори да се движи сама, а го прави с помощта на специализирани колички. Преди да започне да се лекува, докторите измерват теглото й, а цифрата стъписва всички. Теглото й е над 300 килограма. Медиците й казват, че тя незабавно трябва да се отърве от този товар. Именно, защото Амбър вече не можела да се движи, решила, че наистина трябва да свали няколко килограма, като започне да се храни правилно и прави някакви леки физически упражнения, докато седи.

В резултат на това теглото й започнало да се топи изключително бързо. За година Амбър загубила повече от 100 килограма и дори започнала да се движи самостоятелно. Разбира се, след загубата на толкова много килограми, Амбър имаше доста излишна кожа. В съвременния свят това не е никакъв проблем и се решава с посещение при пластичен хирург. Изненадващо или не, през цялото време до нея бе приятелят й. Той подкрепял Амбър още от самото начало и й помагал да не се отказва в битката с излишните килограми.
Амбър тежеше 300 килограма, а сега е неузнаваема (Снимки)

Няма как да не констатираме, че е трудно да се повярва, че Амбър днес изглежда зашеметяващо. На някои от нас ни е трудно да свалим дори 3-5 килограма, а Амбър успя да се отърве от повече от 200. Сега тя е на 29 години и мотивира хората да отслабнат по неин пример. Красавицата има интерес и към кулинарията Тя предлага различни нискокалорични ястия на клиентите си. В социалните мрежи момичето вече има над 150 000 абонати, с които тя споделя житейските си моменти.Тя тежеше 160 килограма, а сега е по-секси от всякога (Снимки)Свалянето на килограми е нещо, което всеки от нас е правил в някакъв момент от живота си. Разбира се…Sep 26 2019skafeto.comПомните ли най-дебелата жена в света? Тя тежеше половин тон, но вижте в каква красавица се превърна, след като свали 403 кг (СНИМКИ)Майра Розалес от най-южния щат на САЩ Тексас доскоро носеше печалната слава на най-дебелата жена в с…Jan 2 2018skafeto.com

loading...