Андрей Арнаудов

Андрей Арнаудов, който е и председател на кампанията ДНК, разкри в интервю пред БЛИЦ, как ще стимулира младите хора да стават родители. Мотото на кампанията е „Направи го сега!“, а организацията, която вече функционира цели три години, през 2019 година ще работи в три основни насоки – да мотивира младите хора да станат родители, да им помогне да вземат информирано решение за рисковете, които крие закъснялото родителство и да постави на дневен ред нови практики за взаимодействие между бизнеса и младите българи у нас и по света.Напрежение в ефира: Ани Салич и Гала в тежка войнаТежка война е избухнала между двете гранд дами на Нова телевизия – Ани Салич и Гала, доверяват хора …Mar 21 2019skafeto.com

Един от начините, по който кампанията ще постигне своите цели, е като създаде Обществен съвет, в който ще участват успешни българи, реализирани в различни сфери. Те ще бъдат двигател на неправителствената организация и пример за младите хора.
Андрей Арнаудов споделя още, че през тези три години, откакто функционира кампанията, нагласите на обществото са се променили и хората са започнали да осъзнават, какво всъщност е демографията и защо е от значение да има раждаемост.
По отношение на изданието на кампанията през тази година, той разказва още и че за първи път двойките, записали се в кампанията, ще имат възможността да получат най-важните неща за отглеждането на детето им през първите 12 месеца: дрехи, памперси, храна и козметика. На лотариен принцип пред нотариус ще бъдат избрани 20 семейства, които ще получат своя „Бебешки ДНК пакет”, всеки от които на стойност 5 000лв.
И докато демографията всъщност се състои от емиграция и раждаемост, Андрей Арнаудов споделя, че трябва да бъдат осъществени и кампании, свързани с емиграцията на българите.Тодор Живков се скарва с Людмила преди смъртта йТодор Живков влиза в остър конфликт с дъщеря си Людмила дни преди смъртта й. Бившият Първи отправя т…Mar 21 2019skafeto.com


loading...