Попфолк фурията Анелия нарече дъщеря си Ивон кифла.
Певицата призна, че не е била достатъчно строга майка. Тя се зарече да промени това и заяви, че среща пълната подкрепа на бащата на щерка си Коко Динев, пише вестник „Телеграф“.
Изпълнителката забранила излизанията на 14-годишната си дъщеря през делничните дни. В интервю Анелия отрече дъщеря да има естетически корекции.
„Много момичета на тази възраст изглеждат така, защото е модерно и искат да подражават на световните звезди. Журналистите обаче се хващат за моето дете”, коментира Анелия.
Тя се определя като либерална майка, която не изпитва всеки ден отрочето си и не му виси зад гърба. Ивон била много музикална и артистична, затова ходи на уроци по пеене и смята да се развива в тази област.Фолк дивата Галена потъна в скръб: Семейна трагедия почерни живота на певицата от СмядовоОгромна трагедия сполетя Галена. Фолкпевицата потъна в траур, след като се сбогува завинаги със своя…Sep 20 2018skafeto.com

Анелия разкрива и защо за нея последния й проект “Просяци” е толкова личен и сантиментален, и как е станала единствената родна звезда снимала в Кападокия.
“Приказно е в Кападокия, много красиво място. Щастлива съм, че моите контакти с Турското посолство ми позволиха да осъществя тази идея и ми дадоха възможност да снимам това видео”, казва певицата в предаването “Преди обед”, цитира Планета ТВ.
Първият проект “Дай ми още” и неговата версия на турски език, “Unutamam”, реализиран със съдействието на Посолството на Република Турция в София и Министерството на Културата и Туризма в Анкара, донесе на Анелия и международно признание. Тя бе удостоена с наградата за “Най-харесвана поп-фолк певица в Турция”, а “Дай ми още” се сдоби с приз за най-слушана песен в Турция. “Просяци” също се радва на голям интерес и най-вероятно ще постигне успеха на “Дай ми още”, още повече, че е с едно много хубаво послание.Певицата от „Тоника“ Ева Найденова просълзи всички с тези думи: Гого идва на концертите ни!„Усещам присъствието на Гого! Не само аз, това споделят и моите колеги от „Тоника“. Най-силно го усе…Sep 7 2018skafeto.com


loading...