радичев

Тежък камък падна от сърцето на актьора Антон Радичев. Комикът най-после може да си отдъхне, че дъщеря му Кристина официално не е съпруга на Богомил Грозев, след като разтрогнаха брака си. Делото е продължило около 30 минути, преди да се стигне до споразумение, разкри „Телеграф“. Според споразумението Грозев е приел да поеме разноските по делото и адвокатите, макар че му се искало с жена му да си ги поделят.
Новинарят ще плаща издръжка на двете деца, които имат с Кристина. Момичето е от първия й брак, но той я е гледал от 5-годишна.
След развода дъщерята на Антон Радичев ще може отново да приеме бащината си фамилия. Големият въпрос обаче е жилището на комика. Баба Тонка неведнъж се оплаква в интервюта в последната година, че е заложил апартамента си, за да изтегли зет му кредит.
Антон Радичев ликува, дъщеря му се разведе с любовчията Богомил Грозев
Щерката на Антон Радичев скри детето от баща му Богомил Грозев: Тв звездата се впусна в тежка сагаЖивотът на телевизионната звезда Богомил Грозев привидно изглежда, че е цветя и рози, но в действите…Aug 1 2018skafeto.com

Междувременно Богомил решава да се разведе с Кристина и не желае да прехвърли на свое име ипотеката на апартамента. Това много притеснява бившия му тъст, тъй като в един момент може да остане без жилище, ако банката реши да погаси кредита чрез взимане на апартамента.
Радичев се зарадва от разтрогнатия брак, но изказа едновременно съмнения и надежди за апартамента. Според писания в пресата, кредитът е 100 000 евро.
Миналата седмица в поредното си интервю, Антон Радичев се възмути от фриволното поведение, което бившият му зет води от няколко месец. Грозев вече има нова жена до себе си, като според слуховете, двамата са сгодени.
„Чета едни работи в пресата, виждам снимки с млади, с разни любовници, на почивки, на ски и много се учудвам… Пише, че имал нова жена, че се бил сгодил – Мария се казвала, голяма бизнес дама… Каква е тя? Не знам, не ме интересува… Ама как е възможно подобно нещо?! На 15 януари ще бъде първото им бракоразводно дело с Кристина. Не може да се сгоди Богомил, преди да е получил официален развод“, възмути се баба Тонка.Легендарният актьор Антон Радичев на 71 г.: Цакат ни с топла бира, пенсии и заплати!„Мечтая за по-богати българи, за по-големи заплати и пенсии и най-накрая да имаме нормална средна кл…Jul 11 2018skafeto.com

loading...