Аня Пенчева Ламбо

За никого не е тайна враждата между актрисите Аня Пенчева и Ирен Кривошиева. Зад дългогодишното напрежение между двете се крие любовта им към великия Стефан Данаилов. Актрисите така и не успяха да си го поделят и не спират да враждуват, като пренасят личните отношения и на професионално ниво.

Аня бе поканена като водещ на спектакъла по случай 97-ия рожден ден на голямата ни актриса Стоянка Мутафова, припомня show.blitz.bg . Съвсем естествено участие взе и Ирен Кривошиева, която е сред най-близките до „Госпожа стихийно бедствие“. Тя изненада в образа на селянка с гумени ботуши и кърпа на главата.

„Обичам те, Стояно, щурава жена си, но си велика. За тези 250 пъти, в които играх с теб, научих всичко, дресира ме ти, отвсякъде“, каза Ирен от сцената на зала 1 на НДК.

Аня Пенчева обаче намери начин да се подиграе на колежката си. Тя е обяви като „американката“ и в нея неистово се появи подигравателен смях.Сестрата на Стефан Данаилов чакала дете от Иван Славков. Първата й голяма любов бил Иван КондовГолямата актриса Росица Данаилова почина внезапно преди седмица, а в последния й земен път я изпрати…Oct 4 2018skafeto.com

Това не остана скрито от публиката и колегите им. „Цял живот не могат да си поделят Ламбо. Истината е, че и двете са лудо влюбени в него и до днес, но той не ги бръсне за живи“, негодуваха зад кулисите техни колеги.

Напрежение между двете има и покрай нова пиеса, за която са се борили и двете. В крайна сметка бившата на Сашо Диков надделяла и изместила Кривошиева от сценката, в която ще играе любовница на самия Ламбо. Данаилов призна наскоро, че с Аня е преживял голяма любов и я е обичал наравно със съпругата си Мария.

За съжаление на Ирен, която дори му роди син, той никога не е изпитвал към нея любов. Техните отношения са се крепили на единия секс и нищо повече. И макар да ги свързва синът им Влади, Стефан не може да понася бившата си любовница. Той я вини за внезапната смърт на съпругата си Мария, след като научила, че има извънбрачен син от актрисата.Злокобен инцидент в къщата на Стефан Данаилов: Дух броди в дома на Ламбо в пловдивския Бевърли ХилсНай-новата имотна придобивка на Стефан Данаилов тъне в мистерия, разказват негови комшии от село Мар…Oct 1 2018skafeto.com


loading...