Гущеров Светлана Гущерова

Светлана Гущерова до такава степен се е запалила по астрологията, че не прави и крачка без да се е консултирала преди това с опитен астролог, съобщава „Блиц“. А след последното предсказание не може да си намери място от вълнение.Добромир Гущеров с изненадващ ход към снаха си Светлана (Снимка)Спекулациите, че Добромир Гущеров е във вражда със сина си Християн и не се погажда с жена му Светла…Jun 7 2019skafeto.com

От известно време насам блондинката е увлякла и съпруга си Християн Гущеров, който също се ръководи от астро съветите преди да предприеме, каквото и да е.
Двойката има лична астроложка, на която се доверява вече от над година и половина, пише „Хотнюз“. И по думите им – всичките й предсказания досега са се случили с абсолютна точност.

Става въпрос за астроложката Мира Кунева, която най-напред познала преди време, че Светлана ще срещне мъж, чието описание впоследствие напълно съвпаднало с това на настоящия й съпруг.

„Каза ми кога ще се омъжа, кога ще забременея. Беше ме предупредила, че ще зачена до 12 юли миналата година. После се оказа, че настина така стана – заченах точно в деня на подписването ни с Хриси – 1 юли. На самата сватба вече съм била бременна, а аз разбрах 5 дни след това“, призна Гущерова в скорошно интервю.

Наскоро тя отново била на сеанс при астроложката. Този път тя пророкувала, че до края на тази години или в началото на следващата, на Гущерови им предстои блага вест – ще очакват нов член на семейството си. Според Кунева вторият им наследник ще бъде момче.На пищно парти: Светлана Гущерова разкри името на дъщеря сиС пищно парти Светлана и Християн Гущерови отпразнуваха погачата на дъщеря си Анелия-Добромира.

 

loading...