https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Кое животно разпознахте от пръв поглед на картинката? Отговорът би позволил да си изясните какъв сте в същност – кои черти и особености са най-вече присъщи на характера ви! Ако сте погледнали от ляво на дясно, то ще асоциирате рисунката с патица. Това значи, че предпочитате да действате по план и да не се отклонявате от него! Това е гаранция за преуспяване в работата, защото се справяте отлично с поставените задачи, за което, естествено, могат да ви завидят дори по един недопустим начин! Губенето на време в празнословие и бездействие ви влудява – искате вечно да сте заети с някаква дейност! Същевременно, бягате от житейските усложнения, но решите ли да отстоявате дадена позиция – трудно е да ви разубедят!Кое животно видяхте първо? Вижте какво означава това за вас! (ТЕСТ)Често в практиката си психолозите прибягват до метода на двойнственото изображение. Това е метод, в …Feb 1 2017skafeto.com

Но, признавате ако сте сгрешили и гледате да не се „издъните“ отново! По принцип, не допускате околните много близо до себе си, но онези, докоснали се до сърцето ви, остават завинаги там!
Но може би сте гледали картинката на теста от дясно на ляво? Тогава сте видели заек, което означава, че характерът ви е съвършено различен! Живеете си в щастлив хаос – времето като че ли не тече за вас и вие се чувствате изключително в настоящето! Бъдещето е някъде далеч напред и не ви вълнува особено! Това ви прави мили и сърдечни с околните! Все пак, малко сте затворени в себе си и това силно стеснява кръга от „истинските ви приятели“! Мразите да скучаете в работата и у дома! Продължавате да вярвате в хората, дори и когато ви разочароват – оставате си позитивно настроени, независимо от житейските ви неволи! Комуникирате лесно, но не умеете да пазите споделените с вас тайни! Държите да наложите обаче собственото си мнение, което съвсем не отблъсква хората около вас – сърдечността ви е така неподправена! А може би сте разпознали някакво друго животно на картинката?! Това би било извънтестов прецедент наистина!