Гринго катастрофа

Въпреки че емоциите след сватбата на Софи Маринова и Гринго вече отшумяха, двойката не слиза от светските хроники. Сега вниманието им беше приковано от половинката на чалга фурията, който се наслаждава на екстрите на нова мощна лимузина.Гринго остригал Софка след жесток скандал заради изневяраГринго остригал Софка след жесток скандал заради изневяра. Мнозина се чудеха защо певицата посегна н…Feb 17 2019skafeto.com

Лъскав „Мерцедес“ подкара мъжът на Софи Маринова – Гринго. Айтоският мачо си купи мощен звяр, под капака на който се крият повече от 250 коня.
Возилото не е последен модел, но въпреки това Гринго брои тлъста сума за новата си играчка, уточнява „България днес“. Проверка показа, че колата на възлюбения на Софка струва повече от 150 бона. Тодор Давидов, както е името на Гринго, купува колата от автосалон у нас. Продавачът му гарантира, че возилото е карано само в Германия и е суперзапазено. Гологлавият мачо се влюбва в колата от пръв поглед. От години той мечтае да има черен „Мерцедес“. Щом я вижда, той решава да я тества и след няколко минути вече слага подписа си под сделката.

Гринго сам вади от джоба си парите за лъскавия „Мерцедес“, напук на слуховете, че Маринова го издържа. Здравенякът има доста събрани пари, а след сватбата му остават още и той решава да ги похарчи за нещо, което винаги е мечтал – да има скъпа кола. Като истински любител на високите скорости, бившият затворник тунингова скъпарското возило. Гринго решава да затъмни дори и предните прозорци на колата, което е забранено в България, но мъжът на Софка е над тези неща.

Мъжът на певицата не слиза от новата си придобивка. Гринго все още не може да се нарадва на бързата си кола. Като истински джентълмен той постоянно предлага и на Софка да я кара по участия и ангажименти. Така Гринго влиза в ролята на шофьор на съпругата си. Мачото редовно изпробва колко може да вдигне звярът му на пътя. Високите скорости не са по нрава на Софка и тя постоянно му се кара, че шофира прекалено бързо.Изненадваща улика в дома на Гринго обръща нещата. Ще се измъкне ли от ареста любовникът на Софи Маринова?Разследването срещу любовника на певицата Софи Маринова – Гринго е пред сензационен обрат, стана ясн…Oct 12 2017skafeto.com


loading...