Бащата на Йоана Буковска от близо година се носел на крилете на любовта. Христо Буковски се залюбил с 19 години по-младата от него Веселина. 52-годишната дама към момента работела като директор на историческия музей в Перущица и впечатлила писателя с опита и знанията си в областта на историята, която присъства като основна тема в по-голямата част от творчеството му, съобщава „Ретро“.
71-годишният интелектуалец изживявал втора младост покрай новата си половинка, с която непрестанно обикаляли страната и посещавали различни интересни места.

Допреди Веселина да го срещне, тя също била свободна жена, но все пак имала голям син, който отдавна поел по своя път. И той, и Йоана дали благословията си за връзката им, макар актрисата по-трудно да я преглътнала, предвид факта, че преди 8 години майка й Велина почина по особено мъчителен начин, а баща й овдовя.

Въпреки че Буковска още не можела да преживее смъртта й и нямало ден, в който да не тъгува за нея, смятала, че татко й също заслужавал втори шанс да бъде щастлив.Честито: Любима българска актриса, която гледаме всяка вечер, каза „Да“ на любимия си мъж в Нова ЗеландияАктрисата Дария Симеонова, която играе пиарката Наталия в „Откраднат живот“, ще се омъжва за млад ме…Mar 25 2018skafeto.com

Отношенията й с него обаче били далеч по-хладни от тези, които имала с майка си. Снажната някога журналистка Велина Милчева издъхна през 2010 г., след като не можа да победи коварния рак. Тя бе погребана в родното си Габрово, а в последните си мигове доверила на дъщеря си, че иска да бъде кремирана, а прахът й да бъде положен в земята край река Янтра.

Покрай ролята си на онкоболната Виолета Захариева в „Откраднат живот“ Йоана Буковска се върна отново към страданията, през които двете с майка й преминали, и сподели, че на финала на земния си път Велина тежала критичните 35 килограма и била изключително крехка и безпомощна. Актрисата се грижела за нея до последно и не ползвала услугите на медицински сестри и гледачки.

Това й дало възможност да й се извини за всички грешки, които допуснала в живота си въпреки съветите на известната журналистка, която не й говорела с години заради връзката й с покойния Чочо Попйорданов.
Източник retro.bgПомните ли актрисата, която изигра главната роля в култовия сериал „Никита“? Ето как се превърна в любимка на самия Путин (СНИМКИ)Едва ли има човек, който да не е гледал поне една серия от култовия крими сериал „Никита“. Главната …Jan 16 2018skafeto.com


loading...