Иван Попйорданов

„Животът продължава.“ Така народът ни окуражава всички, които са понесли тежки удари от съдбата. След загубата на сина си – незабравимия Чочо Попйорданов, неговият баща Иван отново намери житейска опора и повод да погледне по-ведро на света.Огорчената Даниела: Зачеркнаха Чочо Попйорданов от Народния театърСамо 6 години след смъртта на Чочо Попйорданов името от вратата на гримьорната му в Народния театър …Mar 10 2019skafeto.com

Бащата на покойния Чочо Попйорданов – Иван и половинката му Диана са на късен медец месец в Мароко. Иван Попйорданов и съпругата му заминали за екзотичната страна навръх Великден, но планирали екскурзията отдавна.

След като обиколиха всички природни красоти на България, двамата влюбени решили, че искат да си подарят по-нетрадиционно преживяване. Тъй като случили на добра оферта, се спрели именно на Мароко, съобщава вестник „Ретро“. Иван отдавна не се бил качвал на самолет, защото в последните години вдигал кръвно и не му се рискувало, но с любимата си се чувствал спокоен, че не може да му се случи нищо лошо.
В рамките на пътешествието бившият шеф на БНТ и 42 години по-младата от него Диана обиколили най-емблематичните места в арабската страна.

За да се впише в обстановката и да не се различава много от местните, Попйорданов дори се е „забулил” и явно добре се забавлява. Най-впечатлени с Диана останали от изящните градини на покойния френски дизайнер Ив Сен Лоран в Маракеш, както и от величието на водопадите в планината Атлас. Въпреки че случили на перфектен за плаж климат, време да стигнат до него не им останало, макар предвидливо да си носели бански в багажа. За сметка на това пък още през юни планирали да отскочат заедно до родното Черноморие, където откакто са заедно, летуват.

Половинката на 80-годишния Попйорданов е директорка на Обсерваторията по икономика на културата. Тя беше член на Националния съвет за кино към Филмовия център и влезе в остър конфликт с тогавашния шеф на НФЦ Павел Васев. Освен това е и преподавател в УНСС. Диана и достолепният Иван се запознали тъкмо покрай киното. Той отначало пазел в тайна връзката им, за която знаеха само във филмовата гилдия, но неотдавна двамата признаха, че дори са сключили граждански брак.

Според приятели на двойката бащата на Чочо най-после живнал покрай връзката си с дейната дама. Попйорданов-старши бе дълбоко покрусен от смъртта на съпругата си и на единствения си син, който си отиде без време при нелеп инцидент. Единственото, което го радваше, бе внучката му Катя, която бе осиновена от Чочо и приятелката му Даниела.Йоана Буковска проговори за Чочо Попйорданов! Това между нас беше повече от любов (ВИДЕО)Изключително искрен и трогателен апел отправи към широката публика Йоана Буковска. В разговор с Мон …Apr 9 2017skafeto.com

loading...