Слави Трифонов ефир проблем сърце хан Алцек Невена Цонева джип

Каруцарски език остави беквокалистката на „Ку-ку бенд“ Невена Цонева без заплата, пише „Галерия“. Певицата бе поканена като гост в „Шоуто на Слави“ заедно с колежката си Лилия Стефанова, където двете разказаха по нещо за себе си. Улисана в истории от студентските си години, наглед нежната Невена, изруга в ефир: „Ей сега си *ба майката“. Заради нецензурните думи шоуто е отнесло солена глоба от СЕМ, която Дългия покрил със заплатата на Невена. „Вече си публична личност и трябва да се съобразяваш какво говориш. Не е проблем да извадя парите от джоба си, но искам това да ти е за урок“, порицал я Слави.Слави Трифонов се раздели с част от акциите на „Седем-осми“: Дългия разкарва скандални офшорки от фирмата си (СНИМКА)Съдружник във фирмата, стояща зад едноименното шоу по Би Ти Ви, си е взел Слави Трифонов, показа про…Aug 1 2018skafeto.com

Съвсем наскоро пък стана ясно, че Невена, която замени Цветелина Грахич в „Ку-ку бенд”, е поверила 1-годишния си син на грижите на майка си Мария. Точно преди година, 9 месеца след като стана майка, певицата от Севлиево влезе в екипа на шоуто.

Заради ангажиментите й с бенда, Невена се разкъсвала между кариерата и майчинството си, затова викнала на помощ майка си. Баба Мария на драго сърце приела да гледа малкия Александър, плод на дългогодишната й връзка с барабаниста на „Ку-ку бенд” Венелин Венков.

Невена не смеела да оставя бебето в Севлиево. Майка й помагала „на повикване” и пристигала в София винаги, когато дъщеря й имала нужда от помощта й. В понеделник и вторник вечерта 31-годишната певица гостува на рубриката „Нещо лично” в „Шоуто на Слави”.

Слави Трифонов полюбопитства какво работят родителите й. „Баща ми е музикант, свири по кръчмите в Севлиево, а майка ми е стоковед, но в момента гледа сина ми”, призна Цонева. Двамата с Венко се запознали покрай участието й в „Мюзик айдъл” през 2007 г, който Невена спечели. Любовната искра припламнала няколко месеца по-късно по време на участието им в едно и също турне.

От години двамата живеят в къща в село Саранци, на 30 км от столицата. Малкият Александър е второто дете за Венко. Музикантът сам отгледал от 3-месечно бебе дъщеря си Паулина, родена от краткия му брак с норвежка.Талантливата певица Крисия изплака голямата си болка: Тъжно ми е за Слави ТрифоновКрисия е родена на 1 юни 2004 г. във Варна в семейството на Марин Тодоров и Ангелина Попова. Живее в…Jul 26 2018skafeto.com

loading...