Как се белят правилно плодове

https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/64072cc3-d637-11ea-a150-cabfa2a5a2de

Немислимо е да си представим, че плодовете липсват на нашата трапеза. Разнообразието от техните вкусови качества ги прави желани по всяко време – и преди и след, и помежду основните яденета. Винаги им се наслаждаваме, без да мислим за огромната им полза за здравето ни! Но…. използваме ли ги пълноценно? Как се белят правилно плодове? Правилно ли ги отделяме от кората и другите части, които не се ядат? Изненадващо ще ви съобщим, че почти 90% от хората не са наясно каква е правилната техника, за да получим достъп до над 98% от тях.Внимание! Опасни плодове и зеленчуци заливат пазарите. Вижте как да се предпазим от химикалите в тях…Опасни плодове и зеленчуци, които са обработени с редица вредни химикали са установени на българскит…Jan 16 2017skafeto.com

Затова вижте на видеото как се белят правилно плодове – какво следва да направите, като се започне от ягодата.

Колкото до кивито, портокала, ябълката и нара – там принципът за махане на кората е преди всичко да разполовите плода, но напречно, а не надлъжно, както сте свиквали да правите.

След това техниките са прости – остър нож, лъжица и разбира се малко търпение. Умението ще ви споходи много скоро, бъдете сигурни! И така, купете си от различните видове плодове и започнете да тренирате техниките, съобразно видяното от видеото.