Бившата съпруга на президента Румен Радев е доказателство за собствените му думи, че човек е щастлив, когато е неженен.

Гинка Кесякова младее и хубавее все повече, откакто съпругът й се разведе с нея и я остави сама да се грижи за двете им деца Дарина и Георги, пише „България днес“. Младежкият вид на Кесякова, която изглежда като 20-годишно момиче, а не като майка на тийнейджъри, дори стана повод за слухове в един от най-големите дамски форуми у нас.
Бившата на Радев сияе: Ето как Гинка Кесякова привлича мъжките погледи
Бившата на Радев сияе: Ето как Гинка Кесякова привлича мъжките погледи
Бившата на Румен Радев с нов мъж: Красивата Гинка на театър с тайнствен мачоБившата съпруга на президента Румен Радев и майка на двете му деца Гинка Кесякова има нов мъж до себ…Feb 7 2019skafeto.com

Прекалено млада изглежда, за да не си е правила нещо. Не може на тези години да изглеждаш толкова добре, ако не си се пипнал тук-там“, пише потребителка по адрес на бившата госпожа Радева. Други подозират, че Кесякова дължи младото си лице на „ботокс и хиалурон“, тъй като, „въпреки че не са женени, президентът изкарва много пари и сигурно дава и на нея“.

Клюките за пластична хирургия обаче се оказват неверни, тъй като самата Кесякова признава, че поддържа дух и тяло с алпинизъм и непрекъснат спорт. „За нея няма делник, няма празник, непрекъснато е по планините и когато времето се затопли, дори се качва с колелото си по чукарите. Дори навръх Нова година беше не в София, а на хижа в планината“, разказаха за „България днес“ близки до бившата съпруга на президента.

В столицата Кесякова тича всяка сутрин в Борисовата градина, а през уикендите се катери по върховете. Бившата съпруга на държавния глава наскоро получила и възможност да намира повече време за себе си благодарение на бащата на децата си. Президентът разпоредил автомобил на НСО да кара децата му до училище, а тъмният автомобил със специален режим често бил засичан от съседите пред блока на бившата му съпруга.

Въпреки че по закон НСО няма право да вози деца на политици, президентът настоял дъщеря му Дарина и синът му Георги да бъдат ескортирани, а домът им – охраняван. Въпреки това нито едно от децата не „ходи“ с охрана, тъй като именно майка им настоявала те да растат като нормални тийнейджъри, въпреки статута на баща им в държавата.Бившата на Радев се скри в планината: Банкерката Гинка избяга от скандалите в семейството във ВитошаПървата съпруга на Румен Радев се пази на дистанция от скандалите около цялата президентска фамилия.…Jan 14 2019skafeto.com

loading...