Стела Костова

Бившата съпруга на премиера Бойко Борисов милее за родината, въпреки че от дълги години живее и работи в Америка. Стела Костова, която е уважаван лекар в Лос Анджелис, се похвали пред приятелите си в социалните мрежи, че разсадът й тази година е бил сполучлив и първите домати и чушки вече са на път.

За екологично чистите зеленчуци Стела обособила голяма част от двора си и отделяла всяка свободна минута, за да ги обгрижва. Нейните съседи в един от най-прочутите квартали в Ел Ей – „Ориндж Каунти“, се възхищавали на труда й и намирали гледката за особено нетипична, тъй като редом до корените с домати и пипер растели палми и различни екзотични цитруси. Често се случвало пък туристите да спират да снимат къщата й и алеите с растения около нея, тъй като домът на бившата жена на премиера приличал на истинска ботаническа градина. Освен зарзават тя отглеждала всевъзможни модели цветя и дръвчета, които били разположени не само навън, но и вътре в стаите на къщата й.
Бившата съпруга на Бойко Борисов, Стела Костова пусна уникални снимки
Бившата съпруга на Бойко Борисов, Стела Костова пусна уникални снимкиБойко Борисов побесня от Интернет публикация, че си е купил остров в Гърция: Мръсници долни жълти!„Мръсници долни жълти. Долна лъжа. Няма ни гръцки медии, ни остров“, изригна в ефира на БНТ Бойко Бо…Jun 25 2018skafeto.com

Градинарството било нейно хоби отдавна, а последната й слабост били орхидеите. Колекцията й вече наброявала 50 вида, като някои от тях били изключително редки и се срещали на малко места по света. За всеки повод нейният втори съпруг Стефан Абаджиев и близките й й подарявали по една нова и се шегували, че скоро ще трябва да се лиши от част от мебелите си, за да има достатъчно място за цветята.

Домът на д-р Костова определено е впечатляващ, а афинитетът й към интериорния дизайн и декорацията е очевиден. Стела никога не пропускала да купи нова украса за всеки традиционен американски празник, тъй като в Щатите често съседите по улица си правят своеобразни конкурси със символични парични награди за най-атрактивна украса.

Другата голяма нейна слабост били двете й кучета – Айра и Бетина, с които скоро щяло да й се наложи да се раздели. Лекарката планирала да се върне у нас за раждането на дъщеря си Венета, за която самият премиер призна, че очаква второ дете. Според запознати щастливото събитие ще се случи до месец, но полът на бебето все още се пази в тайна и е известен само за радостните баба и дядо и най-близките роднини на Венета и мъжа й Иван.
Източник retro.bgПълен и неочакван обрат в политиката: Президентът Румен Радев смени тона, започна да хвали Бойко БорисовПрезидентът Румен Радев е решил да смени тона на говорене. След като самият той започна война с „Дон…Jun 18 2018skafeto.com

loading...